A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спільно вирішувати проблеми

Спільно вирішувати проблеми

14 червня у приміщенні Поворської сільської ради було підписано меморандум про співпрацю між Поворською територіальною громадою та благодійною організацією «Благодійний Фонд «Батерфляй». Мета заходу  - налагодження співпраці  у системній роботі із особами, постраждалими від домашнього насильства, які потребують консультаційної,  інформаційної, психологічної та іншої соціальної допомоги і підтримки; проведення спільних заходів з реалізації програм та проєктів соціального спрямування. 

14:55 14.06.2023

Навіки молодий, навіки в нашій пам'яті

Навіки молодий, навіки в нашій пам'яті

11 грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області обірвалося життя льотчика-штурмана, нашого земляка Владислава Левчука. Друзі загиблого виявили ініціативу щодо перейменування вулиці Привокзальної,  де проживав герой, на вулицю імені Владислава Левчука. Мешканці вулиці  цю ініціативу підтримали, а депутати затвердили рішенням сесії.

10:09 12.06.2023

Про проєкт “DreamWay”, який дасть молоді  можливість дізнатися про те, як мрії про навчання за кордоном можуть стати реальністю менше ніж за 12 місяців!

Про проєкт “DreamWay”, який дасть молоді можливість дізнатися про те, як мрії про навчання за кордоном можуть стати реальністю менше ніж за 12 місяців!

👉Проєкт допоможе дізнатися більше про програми та організації, що готові допомогти тобі вступити до омріяного університету в будь-якому куточку світу, пояснить як розвивати себе у позашкільних активностях та покращити свою вступну заявку. 

08:53 08.06.2023

Прощавай, рідна школо!

Прощавай, рідна школо!

6-те червня у Поворській громаді виявилося справжнім святковим днем і для дітей, і для дорослих: у ліцеях Поворська, Пісочного та Козлинич відбулося свято Останнього дзвоника.

16:51 06.06.2023

Наш святий обов'язок - берегти пам'ять про героїв

Наш святий обов'язок - берегти пам'ять про героїв

5 червня минає рік з дня загибелі Віктора Бойміструка, 1991р.н., мешканця с.Озерне. Герой загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Донецької області. Він нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Без тата залишилися три малолітні доньки – Ілона (2017 р.н.), Анастасія (2018 р.н.) та Валерія (2021 р.н). У день Зішестя Святого Духа, на який припала сумна річниця,  у Церкві Святого Апостола і Євангеліста Іоана Богослова села Озерне відбулася панахида за загиблим, після якої рідні та односельчани відвідали його могилу. Побували на могилі й сільський голова Інна Бондарчук, депутат сільської ради Зіна Бурко та начальник гуманітарного відділу Світлана Сільчук, поклали живі квіти та вшанували світлу пам’ять Віктора Бойміструка.   Саме завдяки мужності і героїзму наших воїнів, які захищали та продовжують захищати рідну землю від російських окупантів, і тримається сьогодні Україна, і обов’язково переможе. Тож маємо берегти і передавати  з покоління в покоління пам’ять про подвиг українських героїв.

15:51 05.06.2023

Шановні мешканці та гості Поворської громади!

Шановні мешканці та гості Поворської громади!

Прийміть щирі вітання з Днем Святої Трійці! Це одне з найвеличніших християнських свят, що символізує оновлення світу та розквіт життєвих сил, прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.

08:52 04.06.2023

4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії

4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії

У 2021 році рішенням Верховної Ради України запроваджено державний пам’ятний день – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, який відзначається щорічно 4 червня. За результатами Офісу Генеральної прокуратури станом на 27 травня 2023 року 483 дитини загинули, 986 отримали поранення. Але кількість жертв серед дітей збільшується щоденно і фактичне число загиблих та поранених дітей встановити важко через активні бойові дії. У День пам'яті дітей, загиблих унаслідок збройної агресії росії, згадаємо і вшануємо хвилиною мовчання дітей, чиє дитинство обірвала безжальна рука московського загарбника.

09:56 03.06.2023

Мої безпечні літні канікули

Мої безпечні літні канікули

Літо – чудовий час для гарного відпочинку, але щоб він був корисним та безпечним, треба дотримуватись нескладних правил безпеки.

12:15 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь