A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вперед, молоді, активні та ініціативні!

Вперед, молоді, активні та ініціативні!

У Поворській громаді шукали і зрештою знайшли активну та ініціативну молодь, щоб створити Молодіжну раду, як молодіжний консультативно-дорадчий орган при Поворській сільській раді, на виконання Закону України «Про основні засади молодіжної політики». Рішенням сільської ради від 14.03.2023 року затверджено Положення про Молодіжну раду  при Поворській сільській раді, у якому визначені основні завдання, права та форми організації роботи. Молодіжна рада покликана сприяти взаємодії влади та молоді громади у вирішенні питань, пов’язаних із молоддю та її участю в усіх сферах суспільного життя, щоб на ділі реалізовувалось гасло: «Жодного рішення для молоді – без молоді!». Наразі ініціативною групою проведено установчі збори та сформовано склад Молодіжної ради, який найближчим часом затвердить виконавчий комітет Поворської сільської ради.   

14:37 16.05.2023

Благодійний захід заради Перемоги України

Благодійний захід заради Перемоги України

Погожої сонячної неділі 14 травня у Поворську своїм розмаїттям, багатоголоссям та багатолюддям  відгомонів благодійний ярмарок, організований  з метою збору коштів для військовослужбовців 54-го  батальйону 100-ї окремої бригади територіальної оборони, які зараз захищають Україну у "гарячій точці" фронту. Установи та організації, підприємства та приватні підприємці, а також усі охочі мешканці і гості Поворської громади представили на заході найрізноманітнішу продукцію: це  смачна домашня випічка, молочні продукти, яйця,  розсада, вироби декоративно-прикладного мистецтва, кулінарні страви, чай і кава, навіть живі кроленята та курчата.                                     

17:21 15.05.2023

У команди ФК «Поворськ» ще одна нагорода

У команди ФК «Поворськ» ще одна нагорода

14 травня команда ФК «Поворськ» взяла участь у футбольному турнірі пам’яті загиблого захисника Олександра Новосада, що проходив у с.Духче Рожищенського району. Додому наші футболісти повернулися з нагородою – Кубком пам’яті Олександра Новосада за здобуте друге місце у змаганнях.

14:07 15.05.2023

14 травня, у День матері, керівництво Поворської громади відвідали Євгенію Яворську - матір загиблого воїна АТО Миколи Яворського

14 травня, у День матері, керівництво Поворської громади відвідали Євгенію Яворську - матір загиблого воїна АТО Миколи Яворського

Щирі слова шани, низький уклін і вдячність за сина, що віддав своє життя за Україну, мамі героя. Невимушена розмова про сьогоднішні проблеми та сподівання. Разом до Перемоги !!!

20:05 14.05.2023

Твої таланти, Ковельщино!

Твої таланти, Ковельщино!

12 травня Поворська публічна бібліотека гостинно зустрічала шанувальників мистецтва. Цього разу тут відбулася творча зустріч з цікавою і талановитою особистістю - поетом, музикантом і художником Леонідом Бедруньом. Він є мешканцем сусідньої Велицької громади, а нині несе службу у військовій частині А1547. Читачі бібліотеки, вчителі і школярі Поворської ліцею, небайдужі до поетичного слова та пісні поворчани мали чудову нагоду послухати авторські пісні під гітару, побачити на екрані картини різних жанрів і технік, написані також Леонідом Бедруньом.

09:02 13.05.2023

З пошаною і вдячністю

З пошаною і вдячністю

Травневої пори, коли буйним цвітом квітують сади, в Україні відзначають День матері. Цьогоріч це свято припадає на 14 травня і вже другий рік має гіркий присмак війни. Сотні тисяч матерів України у єдиній молитві сьогодні просять про припинення війни, про захист синів і доньок, про повернення додому воїнів з перемогою та звільнення полонених. А ще українські матері відважно воюють та служать у лавах ЗСУ, волонтерять, тримають тил і знаходять сили, щоб жити далі, коли війна забирає найдорожче - дітей. Тож наші неньки заслуговують глибокої поваги і шани, найщиріших слів вдячності за свій щоденний тихий подвиг і самопожертву.

08:36 13.05.2023

У Поворську футбольний сезон розпочато

У Поворську футбольний сезон розпочато

Вперше з початку війни на стадіоні села Поворськ відбулися змагання з міні-футболу серед 4-х учнівських команд закладів освіти Поворської ТГ. У ході поєдинку місця розподілилися таким чином: 1 місце виборола команда Козлиничівського ліцею, 2 місце – команда Пісочненського ліцею, 3 – старша команда Поворського ліцею, 4 – молодша команда Поворського ліцею.

16:17 12.05.2023

Щоб уроки в школі були цікавішими

Щоб уроки в школі були цікавішими

За підсумками ХХVІІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» робота вчителя зарубіжної літератури ОЗСО «Поворський ліцей» Самчук Любові Володимирівни під назвою «Практична реалізація елементів ейдотехніки при вивченні літературних творів у 5 класі НУШ» відзначена дипломом ІІІ ступеня управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації. Вітаємо талановитого педагога та бажаємо нових успіхів на освітянській ниві!

10:39 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь