A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тривожні кнопки у закладах освіти

Тривожні кнопки у закладах освіти

На виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі на 2023 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2023 року №174-р., освітні заклади Поворської громади залучені під охорону Управління поліції охорони у Волинській області. Це передбачає обов’язкове встановлення у закладах освіти систем зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження, тривожної сигналізації. Тож на початок нового 2023-2024 навчального року у Поворському, Козлиничівському та Пісочненському ліцеях і Поворському ЗДО «Сонечко»  працюють вищезгадані засоби безпеки.

10:47 01.09.2023

У Бородянській громаді вшанували наших земляків

У Бородянській громаді вшанували наших земляків

29 серпня, у День пам’яті захисників України, в Бородянській тергромаді у с. Дмитрівці відбулось відкриття Меморіалу Героїв. Ця велична гранітна стела встановлена на місці, де незламним щитом воїни 14 ОМБР ім. Князя Романа Великого першого механізованого батальйону ІІ механізованої роти в перші дні повномасштабного вторгнення зупинили російських окупантів. Їх загинуло тут 26 – мужніх солдат і офіцерів, відданих Батьківщині до останнього подиху. Серед загиблих – Герої Поворської громади Хмеляр Максим Петрович та  Овадюк Ігор Олександрович.

10:56 31.08.2023

Вшанування загиблих українських захисників

Вшанування загиблих українських захисників

29 серпня у Поворській публічній бібліотеці відбулася година пам’яті «Назавжди в строю», приурочена Дню пам’яті захисників України. Керівник закладу Віра Сухацька підготувала тематичну викладку літератури «Українці - нація героїв» і розповіла про історію встановлення Дня пам’яті захисників України та його символ – сонях, квітку сонця. Адже Україна для кожного із загиблих воїнів — це є сонце в його душі, яке зігрівало і надихало захищати свій дім.

16:46 29.08.2023

Президент відзначив нашого земляка Дмитра Літвінчука

Президент відзначив нашого земляка Дмитра Літвінчука

На урочистостях з нагоди Дня Незалежності України на Софіївській площі у Києві Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським військовим. Приємно повідомити, що у числі нагороджених – і наш земляк Дмитро Геннадійович Літвінчук. Зокрема в Указі Президента України №471/2023 від 4 серпня 2023 року «Про відзначення державними нагородами України» вказано: «За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Літвінчука Дмитра Геннадійовича – капітана».  Церемонію нагородження можна побачити за посиланням https://drive.google.com/file/d/1xOeiXZG_-QDliZWk8nEgXxe5Ih-pz4IR/view?usp=sharing.

15:59 25.08.2023

Нарада з керівниками закладів освіти

Нарада з керівниками закладів освіти

На виконання Плану роботи гуманітарного відділу Поворської сільської ради 25 серпня відбулася нарада керівників закладів освіти при начальнику відділу Сільчук С. В. за участю сільського голови Інни Бондарчук.

15:41 25.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь