A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відродження футбольної слави Поворська

Відродження футбольної слави Поворська

29 квітня вперше у Ковелі відбулися змагання з мініфутболу на Кубок пам’яті Романа Кульцмана, у яких взяли участь 6 команд району. Команда ФК «Поворськ» здобула друге місце у турнірі та була нагороджена Почесною грамотою і Кубком. У номінації «Кращий захисник» переможцем став гравець ФК «Поворськ» Володимир Матвійчук.

09:15 01.05.2023

Поворська громада - активна учасниця благодійного фестивалю "Благофест-2"

Поворська громада - активна учасниця благодійного фестивалю "Благофест-2"

9 квітня, у Вербну неділю, після відвідування храмів ковельчани та гості міста мали змогу побувати на масштабній акції "Благофест-2", організованій міжнародним волонтерським центром "МАРЛОГ", який з перших днів війни надавав Поворській громаді благодійну допомогу для внутрішньопереміщених осіб, для сімей, що опинитися в складних життєвих обставинах та військових 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. У програмі заходу - благодійний ярмарок, музичні виступи, майстер-класи для дітей, акція на підтримку полонених полку "Азов". Усі виручені кошти підуть на підтримку захисників - закупівлю аптечок та турнікетів. До участі у благодійному ярмарку активно долучилася й Поворська територіальна громада. Оригінальністю та вишуканістю вирізнялася представлена нею продукція: смачна випічка, м'ясні вироби, великодні продуктові набори та святкова оздоба для кошиків. Наша громада на ярмарку зібрала 5365 грн. благодійних коштів, які стануть ще одним вкладом у спільну справу великої Перемоги.

17:13 10.04.2023

До уваги населення!!!

До уваги населення!!!

22.03.2023 р. в приміщенні сільської ради відбулося перше організаційне засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Поворської територіальної громади. Засідання розпочала сільський голова Інна Бондарчук , зазначивши, що Стратегія розвитку - це важливий для громади напрямок, який потрібен, щоб визначитися як жити громаді у найближчий час.

10:21 06.04.2023

Інформаційне повідомлення  ініціативної групи з підготовки установчих зборів  для формування складу Молодіжної ради при Поворській сільській раді

Інформаційне повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Поворській сільській раді

Установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Поворській сільській раді відбудуться 10 травня 2023 року о 1400 год. в приміщенні Центру культури та дозвілля, за адресою с. Поворськ, вул. Київська, 50. У разі зміни дати, часу та місця проведення установчих зборів буде повідомлено додатково.

13:52 28.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь