A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Свято молодості і спорту у громаді

Погожого недільного дня 13 серпня на стадіоні с. Поворськ відгомонів благодійний Фестиваль фізичної культури і спорту до Дня молоді. Захід видався доволі масовим і спокійним, зібравши значну кількість учасників серед молоді, дітей і навіть людей, що давно переступили межу 35+, але зберегли молодість душі.  Були, звичайно, й  вболівальники та глядачі,  які активно підтримували своїх рідних та знайомих у змаганнях. Сільський голова Інна Бондарчук відкрила Фестиваль, побажавши молоді успішної реалізації своїх можливостей у мирній квітучій Україні, за яку нині віддають життя багато молодих захисників та захисниць. Тож хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх загиблих у війні з росією.

15:56 14.08.2023

Колектив Поворської сільської ради щиро вітає з днем народження голову Поворської громади Інну Петрівну Бондарчук

Шановна Інно Петрівно! Ми маємо можливість щодня бачити, як у цей непростий для усіх нас час Ви гідно справляєтесь із стратегічним і тактичним завданням - керівництвом. Це, водночас, і мистецтво, і складна праця, які потребують прийняття важливих та нелегких рішень, викликають повагу до Вашої цілеспрямованості та незламності.  Тож ми щиро цінуємо Вашу невтомну роботу, непохитну патріотичну позицію та людяність.  Зичимо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, родинного затишку, мирного неба над головою, вільної незалежної української землі під ногами та переможного поступу у всіх справах на благо нашої громади і України!

01:37 09.08.2023

На Волині запустили дашборд із даними про впровадження електронних журналів у школах

Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації спільно з управлінням освіти і науки ОДА запускають інтерактивний онлайн-дашборд, щоб зробити освітній процес прозорим та зрозумілим для усіх.

15:20 31.07.2023

Пишаємося нашими земляками

Приємно повідомити, що днями заступниця медичного директора КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Наталія Матолінець отримала звання Заслуженого лікаря України.

14:52 31.07.2023

На допомогу соціальним працівникам

27.07.2023 року директор центру надання соціальних послуг Поворської сільської ради Валентина Дорошко провела чергову щомісячну нараду з соціальними робітниками.  У ході наради вкотре обговорили якість та своєчасність надання соціальних послуг усім отримувачам послуг  відповідно до їх потреб. Значна увага приділялась питанню виявлення громадян, які в силу життєвих обставин, за станом здоров’я чи за віком потребують соціальної допомоги.  Нині 10 соціальних робітників ЦНСП Поворської сільської ради надають послугу догляду вдома 80-ти особам похилого віку та особам з інвалідністю у селах нашої громади.

14:39 28.07.2023

28 липня - День Української державності

Відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського від 24 серпня 2021 року у календарі державних свят України з'явилася ще одна значна дата – День української державності.

17:07 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь