Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щиро вітаємо з Днем медичних працівників!

Щиро вітаємо з Днем медичних працівників!

27 липня в Україні відзначають День медичних працівників. Завдяки невтомній праці та турботі яких, тисячі людей отримують необхідну медичну допомогу і повертаються до здорового життя.

12:07 26.07.2024

16 липня - День бухгалтера

16 липня - День бухгалтера

Щиро вітаємо з професійним святом людей, які за родом своєї діяльності найбільше дружать з цифрами і роблять найточніші розрахунки, допомагаючи злагоджено функціонувати всім сферам людської життєдіяльності. Бажаємо вам, шановні бухгалтери, міцного здоров'я, професійних здобутків, сімейного затишку, усіляких життєвих гараздів та мирного неба, Перемоги України та її успішного майбутнього!

10:59 16.07.2024

Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем Української Державності!

Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем Української Державності!

Сьогодні у День Української Державності, що відзначається щороку в День хрещення Київської Русі-України, а цьогоріч, у зв'язку з календарною реформою, вперше 15 липня в Поворській сільській раді був проведений тематичний захід з нагоди державного свята, яке має свої символи – чотири тризуби, які означають боротьбу, незалежність, історію та ідентичність. 

11:43 15.07.2024

Вітання з днем народження!

Вітання з днем народження!

Славний ювілей у розпал літа завітав у долю хорошого і роботящого чоловіка Кальчука Петра. Колектив Поворської сільської ради щиро вітає з 60-річчям Петра Васильовича та бажає міцного здоров'я і родинного тепла, благополуччя і душевної гармонії, активного довголіття і мирних світанків на многії благії літа у переможній Україні!

15:17 12.07.2024

Вітання з днем народження!

Вітання з днем народження!

У зеніті літа зустрічає свій золотий ювілей фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Поворської сільської ради Ігор Матяшук.

15:12 11.07.2024

Конституція, право, народ - три кити, що тримають державу...

Конституція, право, народ - три кити, що тримають державу...

28 червня в Україні відзначають велике державне свято - День Конституції. І третій рік поспіль Україна зустрічає його в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення російської федерації. Уранці 28 червня на площі перед адмінбудівлею Поворської сільської ради відбувся тематичний захід, приурочений 28-й річниці прийняття Конституції України -  Основного Закону держави, який визначає базові права та обов'язки громадян, структуру влади та правову систему країни. Хвилиною мовчання і покладанням квітів присутні вшанували пам'ять тих, хто боровся та віддав своє життя за незалежність України. День Конституції – це також нагода для кожного українця замислитися про свої права та обов'язки, важливість дотримання законів та активної участі у громадському житті країни. Це свято нагадує про значення демократії, верховенства права та цінність свободи, що виборюється нині у кривавій боротьбі з російським агресором.

15:11 28.06.2024

  28 червня – День Конституції України

  28 червня – День Конституції України

Від імені Українського народу та, виражаючи його суверенну волю, 28 червня 1996 року було прийнято Конституцію України - головний нормативно-правовий акт держави, який став ядром консолідації українського суспільства. Цей документ с основним законом i моральним орієнтиром для громадян України, юридично закріплює незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу.

07:34 28.06.2024

Поворська громада взяла участь у обласному фестивалі фізкультури і спорту

Поворська громада взяла участь у обласному фестивалі фізкультури і спорту

23 червня, у рамках Міжнародного Олімпійського дня, на оновленому стадіоні "Локомотив" у  м. Ковелі,  відбувся обласний фестиваль фізичної культури і спорту під гаслом "Передай вогонь Перемоги", у якому брали участь 600 учасників  з 26 громад Волині.   Фестиваль був представлений у дев’яти видах програми: парковий волейбол, риболовний спорт, шашки, дартс, гирьовий спорт, бочча, змагання «Тато, мама, я – активна сім'я», «Козацькі розваги» та «Перетягування линви».  Поворська громада  представила команду для участі в обласному фестивалі фізкультури і спорту з шести видів змагань серед сільських територіальних громад, у яких наші спортсмени брали участь, у чотирьох були здобуті призові місця.  Приємно повідомити про такі перемоги представників Поворської громади у обласному фестивалі фізкультури і спорту:  І місце  - Ніна Бортнічук у виді програми "Дартс"; ІІІ місце - Роман Мартинюк у виді програми "Гирі"; ІІІ місце - Марія Коваль у виді програми"Шашки"; ІІІ місце - команда Поворської громади у виді програми "Парковий волейбол". Вітаємо наших переможців з вагомими спортивними здобутками. Також дякуємо спортивній команді Поворської громади за участь у фестивалі фізичної культури і спорту. Можливість для цього усім нам сьогодні забезпечують ЗСУ і за це їм окрема  та найбільша подяка.  Під час фестивалю також проводився збір коштів на FPV-дрони для 100-ї та 14-ї окремих механізованих бригад ЗСУ і всі бажаючі могли задонатити та внести свою частку у таку бажану Перемогу України.

17:11 25.06.2024

Цікавий і корисний захід у громаді

Цікавий і корисний захід у громаді

Активне дитяче дозвілля у літній час у Поворській громаді набирає обертів. 19 червня з нагоди Всеукраїнського Олімпійського дня  відбувся спортивно- розважальний захід для дітей під гаслом :  "Передай вогонь ПЕРЕМОГИ". Захід організував Центр культури та дозвілля з метою популяризації здорового способу життя, широкого залучення юного покоління до рухової активності та регулярних занять фізичною культурою і спортом. До всіх присутніх на стадіоні з вітальним словом звернулася сільський голова Інна Бондарчук, наголосивши на важливості спорту для здоров'я нації та побажавши дітям цікавого і корисного відпочинку. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Героїв, що віддали своє життя за нашу можливість жити, навчатись, працювати, проводити такі заходи. Відповідно до програми спортивного свята  відбулися змагання з дартсу, шашок, армреслінгу, перетягування канату, естафета. Хлопці із задоволенням змагалися у футбольній майстерності, виконуючи різноманітні завдання з м'ячем. Особливе захоплення у дітей викликала весела руханка, яку провели Вероніка Левчук та Мирослава Редькович. Юні художники мали можливість взяти участь у конкурсі малюнка на тему   "Яким я бачу майбутнє України".  Під час свята також проходив благодійний ярмарок, на якому працівники Центру культури та дозвілля і волонтер Олена Мерзлякова з командою продавали солодощі, домашні смаколики, сувенірну продукцію, прохолодні напої з метою збору коштів для допомоги ЗСУ. Окремої подяки заслуговує ініціатива мешканця с.Козлиничі Володимира Слободюка і релігійної громади ЄХБ, які також долучилися до заходу і пригощали дітей безкоштовною солодкою ватою, чаєм, кавовим напоєм. У результаті - всі учасники спортивного свята отримали багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарний настрій, а переможці конкурсів - ще й призи.  

11:33 20.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь