A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Почесну відзнаку «Князівський хрест Героя «Навіки в строю» (посмертно) вручили родині загиблого військовослужбовця Поворської громади

12 березня 2024 року, у залі Палацу учнівської молоді ім. Івана Франка м. Ковеля відбулась церемонія нагородження членів родин загиблих Героїв 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

14:57 12.03.2024

Волейбольний турнір у Пісочному

12 березня у спортивному залі Пісочненського ліцею відбувся товариський турнір з волейболу між змішаними командами 8-10 класів навчальних закладів Поворської громади. У спортивному поєдинку Кубок переможця, грамоту за І місце та золоті медалі  здобула команда  Пісочненського ліцею. Друге місце виборола  команда ОЗСО «Поворський ліцей», яка була відзначена відповідною грамотою та срібними медалями. Грамоту за ІІІ місце та бронзові медалі отримала команда Козлиничівського ліцею.

12:33 12.03.2024

Дослухаймося до Шевченкового слова

У перші березневі дні українці  вшановують та згадують великого національного пророка – Тараса Шевченка.   З нагоди  210-тої річниці з дня народження славетного українського поета 8 березня у Поворській громаді було проведено конкурс читців "Обніміться ж, брати мої". Захід відбувся у Поворській публічній бібліотеці за участі кращих читців Поворського, Пісочненського та Козлиничівського ліцеїв, учасників гуртків клубних установ громади, а також користувачів книгозбірні. Загалом почитати напам'ять безсмертні твори Шевченка виявили бажання 36 конкурсантів, які змагалися у 4-х вікових категоріях. Звучали і широковідомі вірші поета, і менш знані. Серед них: "Заповіт", "Садок вишневий коло хати", "Сон",    "Мені однаково", "Мені тринадцятий минало", "Хустина", "Ми восени  такі похожі", "Розрита могила". Присутніх у залі вразили високий рівень виконавської майстерності та сценічної культури окремих учасників, створені ними образи. У деяких моментах у багатьох слухачів з'являлися навіть сльози на очах. Журі  непросто було оцінити виступи читців, особливо наймолодшої і найчисельнішої групи. Тож врахувавши всі критерії оцінювання, журі визначило  переможців конкурсу читців "Обніміться ж, брати мої" таким чином: 1 категорія (6 -10 років) 1 місце - Климчук Уляна; 2 місце - Домнюк Ангеліна; 3 місце - Шевчук Дарія.

10:10 12.03.2024

Світла пам'ять...

На 47-му році життя перестало битися серце мешканця с.Пісочне Поворської громади Ярослава Дмитровича Потолкова, який у січні 2023 року був мобілізований для захисту України у російсько-українській війні. У складі 33-ї окремої механізованої бригади брав участь у боях на Запорізькому напрямку. У померлого захисника залишилася дружина та двоє дітей.

16:47 27.02.2024

Славна дочка українського народу

25 лютого 1871 року народилася Леся Українка. Щороку в цю дату ми згадуємо талановиту поетесу, чий внесок в українську літературу неможливо переоцінити. На її творах виросло не одне покоління українців, а її вірші настільки актуальні, ніби написані сьогодні.

16:21 24.02.2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Залізнична на вулицю Яворського Миколи ,провулка Залізничний на провулок Яворського Миколи с.Поворськ Ковельського району Волинської області

ІНФОРМАЦІЙНЕ  ПОВІДОМЛЕННЯ Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Залізнична   на вулицю  Яворського Миколи ,провулка Залізничний на провулок Яворського Миколи  с.Поворськ  Ковельського району  Волинської області Поворська сільська рада Ковельського  району Волинської області  повідомляє  про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Залізнична   на вулицю  Яворського Миколи ,провулка Залізничний на провулок Яворського Миколи  с. Поворськ  Ковельського району  Волинської області

16:58 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь