A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт центральної дороги у Поворську

Державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» у Поворську проводиться ямковий ремонт дороги по вулиці Київській, яка простягається від залізничної станції до дороги міжнародного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин (так званої «Варшавки») і знаходиться у підпорядкуванні згаданого підприємства. Ремонт виконує ТОВ «Ідея» за кошти державного бюджету.

11:45 29.05.2023

Інструктори Литовського легіону навчали тероборонівців

У Поворській громаді ще на початку широкомасштабного вторгнення росії було сформовано добровольче формування територіальної громади (ДФТГ). Це воєнізований підрозділ, сформований на добровільній основі з громадян України, що проживають у межах території Поворської територіальної громади, і призначений для участі в підготовці та виконанні завдань територіальної оборони. Спеціальна тактична підготовка, снайпінг, інженерна справа, аеророзвідка та перша медична допомога - далеко не повний перелік того, що мають вміти бійці добровольчих формувань територіальних громад. Поворська територіальна оборона систематично здійснює підготовку за багатьма напрямками. Так, 25 травня за участі інструкторів Литовського легіону, які навчалися з канадськими та французькими підрозділами, а також проходили службу у Французькому легіоні, відбулося чергове навчання особового складу ДФ Поворської ТГ.

10:20 26.05.2023

23 травня – День героїв

Це щорічне свято  було запроваджене на честь всіх захисниць та захисників України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і продовжують робити це нині. Особливо важливим День героїв став після початку російсько-української війни, коли нові герої боронять рідну Батьківщину і їх число з кожним днем зростає. Бо героями нині можна назвати всіх свідомих громадян України, які по-різному протистоять російській агресії: одні зі зброєю в руках захищають Україну там, де йдуть бойові дії; інші, часто ризикуючи життям, відновлюють пошкоджену інфраструктуру; у когось зброя – скальпель, слово, буква Закону; а хтось займається волонтерством, віддає немалі кошти на ЗСУ, тримає трудовий фронт. Всі ці люди роблять спільну справу, вносять свою лепту у велику Перемогу України. 

14:03 23.05.2023

Благоустрій доріг у Поворській громаді

Сьогодні багато питань і зауважень виникає стосовно стану доріг у селах громади. Інформуємо, що вулиця Київська у с.Поворськ, яка простягається від залізничної станції до дороги міжнародного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин (так званої «Варшавки»), знаходиться у підпорядкуванні Державного підприємства «Служба автомобільних доріг у Волинській області». Відповідно обслуговуванням та благоустроєм цієї дороги займається згадане підприємство, а громада може долучитися до ремонту шляху за програмою співфінансування. Усі інші дороги у населених пунктах належать до комунальної власності Поворської громади, яка ними опікується.  18, 19 і 22 травня   у Поворській громаді працював грейдер, який на прохання мешканців порівняв дороги у всіх населених пунктах. Стосовно ремонту дороги по вулиці Київській – планується ямковий ремонт після проведення торгів щодо визначення підрядника. 

08:15 23.05.2023

Звіт про проведення громадського обговорення

Звіт про проведення громадського обговорення щодо розгляду проєкту рішення сесії сільської ради «Про ліквідацію Озерненської початкової школи – філії Опорного закладу загальної середньої освіти «Поворський ліцей Поворської сільської ради Волинської області»

09:05 19.05.2023

Звіт про проведення громадського обговорення

Звіт про проведення громадського обговорення щодо розгляду проєкту рішення сесії сільської ради «Про ліквідацію Ситовичівської початкової школи – філії Опорного закладу загальної середньої освіти «Поворський ліцей Поворської сільської ради Волинської області»

08:52 19.05.2023

Звіт про проведення громадського обговорення

Звіт про проведення громадського обговорення щодо розгляду проєкту рішення сесії сільської ради «Про ліквідацію Гулівської початкової школи – філії Опорного закладу загальної середньої освіти «Поворський ліцей Поворської сільської ради Волинської області»

08:45 19.05.2023

18 травня - День вишиванки у 2023 році

Кожен третій четвер травня Україна святкує День вишиванки. Приєднатись до святкування дуже просто: достатньо одягнути у цей день традиційну вишиту сорочку. Свято не є офіційним чи релігійним, проте воно об’єднує усю країну та українців за кордоном, що справді робить його світлим та прекрасним.

16:16 18.05.2023

Вшанували пам’ять земляка

18 травня виповнюється рік від дня загибелі нашого захисника Дмитрука Анатолія Олександровича, мешканця с.Козлиничі, який поклав своє життя у війні з російським агресором біля с.Яковлівка Бахмутського району на Донеччині. З метою вшанування подвигу земляка, посмертно нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня, сільський голова Інна Бондарчук і посадові особи місцевого самоврядування відвідали могилу загиблого та поклали живі квіти.

10:53 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь