A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Волині запустили дашборд із даними про впровадження електронних журналів у школах

На Волині запустили дашборд із даними про впровадження електронних журналів у школах

Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації спільно з управлінням освіти і науки ОДА запускають інтерактивний онлайн-дашборд, щоб зробити освітній процес прозорим та зрозумілим для усіх.

15:20 31.07.2023

Пишаємося нашими земляками

Пишаємося нашими земляками

Приємно повідомити, що днями заступниця медичного директора КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Наталія Матолінець отримала звання Заслуженого лікаря України.

14:52 31.07.2023

На допомогу соціальним працівникам

На допомогу соціальним працівникам

27.07.2023 року директор центру надання соціальних послуг Поворської сільської ради Валентина Дорошко провела чергову щомісячну нараду з соціальними робітниками.  У ході наради вкотре обговорили якість та своєчасність надання соціальних послуг усім отримувачам послуг  відповідно до їх потреб. Значна увага приділялась питанню виявлення громадян, які в силу життєвих обставин, за станом здоров’я чи за віком потребують соціальної допомоги.  Нині 10 соціальних робітників ЦНСП Поворської сільської ради надають послугу догляду вдома 80-ти особам похилого віку та особам з інвалідністю у селах нашої громади.

14:39 28.07.2023

28 липня - День Української державності

28 липня - День Української державності

Відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського від 24 серпня 2021 року у календарі державних свят України з'явилася ще одна значна дата – День української державності.

17:07 27.07.2023

У мирі і у щасті жити, без втоми для людей служити…

У мирі і у щасті жити, без втоми для людей служити…

Напередодні Дня медика, який цьогоріч вперше відзначається 27 липня (дату змінено відповідно до Указу Президента  від 13 червня 2023 року) у Поворській громаді вшанували тих, хто стоїть на варті здоров’я земляків. Сільський голова   Інна Бондарчук, заступник сільського голови Михайло Никитюк разом з працівниками Центру культури та дозвілля завітали до медиків Поворської амбулаторії загальної практики -  сімейної медицини та працівників  пункту екстреної медичної допомоги с.Поворськ Ковельського відділення ЕМД, щоб привітати з професійним святом людей у білих халатах, висловити їм вдячність та повагу за сумлінну працю. Зокрема подякою сільського голови та грошовою винагородою були відзначені сестра медична з практики сімейної медицини  Тамара Столярук, фельдшер Поворської АЗПСМ Орися Сіньчук, відповідальний фельдшер з медицини невідкладних станів Поворського пункту екстреної медичної допомоги Людмила Рудь. А ще усі присутні  отримали гарний пісенний дарунок від аматорів співу Миколи Шкоропада, Анастасії Давидюк та Михайла Магаля,  у відповідь подарувавши артистам щирі посмішки та оплески. І звичайно ж,  святкові миті того дня, які дають наснагу у неспокійному сьогоденні, були зафіксовані на численних світлинах.

16:01 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь