A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

28 липня - День Української державності

28 липня - День Української державності

Відповідно до указу Президента України Володимира Зеленського від 24 серпня 2021 року у календарі державних свят України з'явилася ще одна значна дата – День української державності.

17:07 27.07.2023

У мирі і у щасті жити, без втоми для людей служити…

У мирі і у щасті жити, без втоми для людей служити…

Напередодні Дня медика, який цьогоріч вперше відзначається 27 липня (дату змінено відповідно до Указу Президента  від 13 червня 2023 року) у Поворській громаді вшанували тих, хто стоїть на варті здоров’я земляків. Сільський голова   Інна Бондарчук, заступник сільського голови Михайло Никитюк разом з працівниками Центру культури та дозвілля завітали до медиків Поворської амбулаторії загальної практики -  сімейної медицини та працівників  пункту екстреної медичної допомоги с.Поворськ Ковельського відділення ЕМД, щоб привітати з професійним святом людей у білих халатах, висловити їм вдячність та повагу за сумлінну працю. Зокрема подякою сільського голови та грошовою винагородою були відзначені сестра медична з практики сімейної медицини  Тамара Столярук, фельдшер Поворської АЗПСМ Орися Сіньчук, відповідальний фельдшер з медицини невідкладних станів Поворського пункту екстреної медичної допомоги Людмила Рудь. А ще усі присутні  отримали гарний пісенний дарунок від аматорів співу Миколи Шкоропада, Анастасії Давидюк та Михайла Магаля,  у відповідь подарувавши артистам щирі посмішки та оплески. І звичайно ж,  святкові миті того дня, які дають наснагу у неспокійному сьогоденні, були зафіксовані на численних світлинах.

16:01 26.07.2023

Шановні медичні працівники!

Шановні медичні працівники!

27 липня – нова дата, за якою цього року вперше святкують своє професійне свято медичні працівники України.

15:57 26.07.2023

Уміти дати відсіч ворогу

Уміти дати відсіч ворогу

Згідно з Програмою базової підготовки громадян України до національного спротиву у Ковельському районі проходять навчання цивільного населення територіальних громад. Адже в умовах війни та постійної напруженої ситуації, як ніколи, актуальним і потрібним є проведення різноманітних видів навчань та підготовки кожного і кожної для реагування на гострі та нестандартні ситуації, що можуть виникнути в будь-який момент.  

15:49 26.07.2023

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту.

15:46 24.07.2023

Внесок нашої громади у справу великої Перемоги

Внесок нашої громади у справу великої Перемоги

Сьогодні кожен справжній українець вболіває за свою державу і намагається допомогти нашим ЗСУ. Поворська громада не стоїть осторонь цієї справи і активно долучається до збору допомоги на потреби військових із нашої громади, які захищають Україну. Звітуємо про розподіл коштів, зібраних небайдужими мешканцями та підприємцями громади. 5 000 грн -  на закупівлю ліків та продуктів харчування для поранених військовослужбовців, що проходять лікування у Волинському психоневрологічному диспансері. 31 500 грн - для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ( на 20 050 грн придбано медичні засоби, на 11 450 грн - запчастини для ремонту автомобіля та паливно-мастильні матеріали). 161 623 грн - для 54-го батальйону  100-ї ОБрТрО ( на 156 083 грн закуплено 3 тепловізори, на 5 570 грн придбано  медикаменти). 20 000 грн – для 33-ї  окремої штурмової бригади (для придбання тепловізорів). 4 000 грн - для 80-ї штурмової бригади (на паливно-мастильні матеріали). Залишок коштів – 25 562 грн. Стараємось і далі, наближаючи довгожданну Перемогу.

12:45 21.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь