A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

25 листопада Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок

25 листопада Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок

17 грудня 1999 року - Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Відтоді уряди багатьох країн світу та різноманітні організації привертають увагу до цієї проблеми з метою боротьби проти такого явища як насильство.

08:15 25.11.2023

Про атестування педпрацівників

Про атестування педпрацівників

21 листопада працівники Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області» відвідали гуманітарний відділ Поворської сільської ради та ЗЗСО «Поворський ліцей».  Надія Марценюк та Лариса Дятел провели в Поворській громаді консультації з питань атестації працівників освіти відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників. Зокрема надали роз’яснення щодо: - критеріїв відповідності педагогічних працівників посадам, які вони обіймають;  - вимог до рівня освіти педагогічних працівників і  вимог до рівня професійної підготовки та кваліфікації педагогічних працівників при присвоєнні їм кваліфікаційних категорій і педагогічних звань;  - основних принципів атестації педагогічних працівників;  - порядку створення атестаційних комісій та їх повноважень; - строків проведення атестації;  - умов збереження кваліфікаційних категорій та педагогічних звань при переході педагогічних працівників на роботу з одних навчальних закладів до інших та ін. Налагоджена між Центром професійного розвитку та Поворською громадою співпраця є плідною і конструктивною та допомагає у вирішенні багатьох освітянських питань.

09:10 22.11.2023

Шануймо свободу, що тяжко далася…

Шануймо свободу, що тяжко далася…

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013-2014 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

11:38 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь