A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ: ПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ: ПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ

У рамках програми територіального співробітництва країн східного партнерства Білорусь-Україна реалізується проект «Ключ до успіху», що має на меті покращення економічної ситуації в сільській місцевості Волинської області та Брестської області Республіки Білорусь шляхом розвитку сільськогосподарської кооперації. З цією метою у населених пунктах області, і Ковельщини зокрема, за організаційної підтримки управління регіонального розвитку райдержадміністрації організовуються навчання сільгоспвиробників, семінари тощо. 

16:44 30.05.2018

1939 – 1945 ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

1939 – 1945 ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

День Перемоги! Його урочистим салютам не змовкнути у віках, його сльозам радості не забутися ніколи. Травневий день 1945 року увійшов в історію людства як свято Миру, свято визволення планети від фашизму. Цей святий день завжди викликає  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.  

15:56 15.05.2018

Вічна пам'ять герою

Вічна пам'ять герою

Герою Ковельщини  -  Миколі Яворському відкрили меморіальну дошку на фасаді рідної школи.

16:40 11.05.2018

Творча зустріч з Ніною Шугніло

Творча зустріч з Ніною Шугніло

25 березня 2018 року в Поворській публічній бібліотеці відбулась творча зустріч з переможницею конкурсу «Коронація слова» - Ніною Шугніло.

13:02 25.03.2018

Семінар учителів української мови та літератури «Формування активної життєвої позиції та етико-естетичних ідеалів можливостями уроку та позакласної роботи».

Семінар учителів української мови та літератури «Формування активної життєвої позиції та етико-естетичних ідеалів можливостями уроку та позакласної роботи».

22 березня 2018 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. с. Козлиничі відбувся семінар учителів української мови та літератури на тему: «Формування активної життєвої позиції та етико-естетичних ідеалів можливостями уроку та позакласної роботи».

16:02 22.03.2018

Навчання загонів територіальної оборони

Навчання загонів територіальної оборони

15 березня 2018 року на території Володимир-Волинського полігону відбулося навчання стрільби з бойової зброї для загонів територіальної оборони декількох районів Волинської області.

11:56 17.03.2018

Методичне засідання педагогів-дошкільників  «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі»

Методичне засідання педагогів-дошкільників «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі»

22 лютого 2018 року в закладі дошкільної освіти Поворської сільської ради було проведено методичне засідання педагогів-дошкільників Ковельського району та об’єднаних територіальних громад. Метою засідання була підвищення педагогічної компетентності педагогів з питання реалізації завдань освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» – інваріативгної складової Базового компонента дошкільної освіти.

11:45 22.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь