Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Незмінна традиція любителів футболу с. Поворськ - Турнір пам'яті Зіновія Васильовича Колодка, тренера ФК "Поворськ".

Незмінна традиція любителів футболу с. Поворськ - Турнір пам'яті Зіновія Васильовича Колодка, тренера ФК "Поворськ".

У товариському матчі, який відбувся 26 травня 2019 року на стадіоні села Поворськ змагалися два покоління молодшого і старшого віку, в результаті якого перемогу здобули юні шанувальники футболу з рахунком 5:6 після пробиття серій пенальті. 

16:50 28.05.2019

«Моє село серпанком  оповите, до щему наймиліше на землі!»

«Моє село серпанком оповите, до щему наймиліше на землі!»

   Козлиничі відзначили День села. Святкування відбулося 26 травня. Саме в цей день з’їзджаються  до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село Козлиничі  радо зустрічало гостей. Свято розпочалося з розважальної програми. В обідню пору, біля будинку культури, зібралися місцеві жителі та гості від старого до малого. Всі бажаючі мали змогу взяти участь у  змаганнях, де переможці отримували грошові нагороди.

21:25 26.05.2019

Всесвітній день Вишиванки

Всесвітній день Вишиванки

Українці согодні відзначають свято української культури - Всесвітній день Вишиванки. Цього дня всі бажаючі традиційно приходять на роботу або на навчання в українській національній вишитій сорочці, в той час по всій країні і далеко за її межами проходять святкові ходи і флешмоби. За допомогою надягання вишиванки в цей день кожна людина може продемонструвати  свою культурну освідченість, духовну свідомість, національну та громадську позицію.

15:26 16.05.2019

День перемоги над нацизмом  у Другій світовій війні

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня в Україні відзначають День перемоги над нацизмом  у Другій світовій війні. Урочисті заходи відбулися біля Обелісків Слави населених пунктів Поворської об’єднаної територіальної громади.

21:12 09.05.2019

Організовується  ТЕРМІНОВИЙ збір коштів на  лікування жителя  с.  Козлиничі    Хвищука  Матвійка, 2015 р. н.

Організовується  ТЕРМІНОВИЙ збір коштів на  лікування жителя  с.  Козлиничі    Хвищука  Матвійка, 2015 р. н.

Організовується ТЕРМІНОВИЙ збір коштів на лікування жителя  с.  Козлиничі   Хвищука Матвійка, 2015 р. н.  Діагноз: Десмопластична  медулобластома 4 ст. задньої  черепної  ямки, оклюзійна гідроцефалія

10:17 07.05.2019

U-LEAD з Європою

U-LEAD з Європою

11.03.2019 р. в приміщенні сільскої ради відбулась зустріч з представниками програми міжнародної технічної допомоги для України в рамках реформи децентралізації - Програми "U-LEAD з Європою".

20:39 15.03.2019

09.03.2019р. Святкування Масниці у Поворській громаді

09.03.2019р. Святкування Масниці у Поворській громаді

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного «сирного тижня». Жителі громади зібралися аби зустріти стародавнє слов'янське свято – Масницю або Колодія. Святкують її цілий тиждень перед великим постом, який триває 48 днів до Великодня. Свято Колодія – одне з праслов'янських свят, яке сягає доби Трипільської культури. Це низка обрядових дійств на честь весняного пробудження природи. З наближенням весни Сонце все вище і вище піднімається по своєму небесному колу, відганяючи зимові холоди, а  його сила, тепло та енергія передаються природі і людям. Отже – «Коло діє», життєтворний процес на землі триває, настає новий етап його оновлення.

21:08 09.03.2019

Звіт сільського голови

Звіт сільського голови

 Сільський  голова Сергій  Семенюк прозвітував перед жителями сіл громади про роботу депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату сільської ради за 2018 рік.  Очільник громади детально ознайомив присутніх з обсягами проведених робіт, обсягами фінансування проектів, які реалізовані виконуються і ті , що заплановані.

14:20 05.03.2019

15 лютого – День вшану¬вання учасників бойових дій на території інших держав, а для переважної більшості українців – це День вшанування пам’яті загиблих воїнів-афганців.

15 лютого – День вшану¬вання учасників бойових дій на території інших держав, а для переважної більшості українців – це День вшанування пам’яті загиблих воїнів-афганців.

30 років тому в Афганістані скінчилась безглузда війна на якій загинули тисячі солдат, тоді ще радянської армії, серед яких і житель с. Козлиничі – Оксенюк Сергій Іванович. У знак пам’яті та пошани  сільський голова Поворської ОТГ Сергій Семенюк, голова Ковельської РДА Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло та в. о. старости Микола Літвинчук відвідали Галину Костянтинівну та Івана Никоноровича Оксенюків – батьків воїна-афганця, а згодом і його могилу. Оксенюки діляться проблемами, говорять про здоров’я та зрештою й саме життя, яке могло б бути зовсім іншим, якби син повернувся додому живим…

10:19 15.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь