A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс читців поезії Лесі Українки

Конкурс читців поезії Лесі Українки

Не стерлась райдужна сторінка. Не вмерла пісня лісова, Безсмертна Леся Українка Була і є навік жива.                           Олена Журлива

14:30 09.02.2018

День працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. 18 листопада 2017 року з ініціативи Поворського сільського голови Сергія Володимировича Семенюка відбулося свято до Дня працівників сільського господарства. Захід проходив у Будинку культури с. Козлиничі. Спонсором дійства виступив інвестор СТзОВ «Заповіт» Андрій Сергійович Кур’ян.

19:45 23.11.2017

Зустріч із народним депутатом

Зустріч із народним депутатом

14 листопада 2017 року у місті Києві відбулася зустріч народного депутата Степана Петровича Івахіва із представниками місцевого самоврядування Ковельщини, активними учасниками якої були делегати від Поворської ОТГ.

16:35 15.11.2017

З Днем дошкілля

З Днем дошкілля

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

13:19 27.09.2017

На Івана, на Купала

На Івана, на Купала

Липень дарує нам дивовижні свята. Найцікавіше із них - свято Івана Купала, яке відзначається у ніч з 6 на 7 липня. Це свято краси, молодості та очищення, воно символізує народження літнього  сонця Купала. На березі мальовничого озера села Пісочне, працівниками культури Поворської громади було організовано і проведено свято Івана  Купала. До свята готувались заздалегідь, діти і дорослі. Вивчали купальські пісні, звичаї, плели дівчата вінки. Але основне – приготувати опудала Марени та Купала. Персонажі свята уособлюють чоловіче (сонячне) та жіноче (водяне) божество.

12:32 12.07.2017

КОРОНАЦІЯ СЛОВА

КОРОНАЦІЯ СЛОВА

15 червня відбулася 17 урочиста Церемонія нагородження переможців Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Кращих авторів конкурсу традиційно визначили у номінаціях «Романи», «Кіносценарії», «П’єси», «Пісенна лірика» та «Твори для дітей».

14:39 19.06.2017

Ювілей ветерана

Ювілей ветерана

Своє 90-річчя святкував ветеран Великої Вітчизняної війни, житель села Поворськ Катеринюк Микола Єфремович. Учні Поворської загальноосвітньої школи привітали ветерана з визначним ювілеєм.

23:40 23.05.2017

День вишиванки

День вишиванки

Рідненька школа, Любі дітлахи І рушники крилаті навкруги – Очей утіха і життя окраса!

12:46 19.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь