Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

15 лютого – День вшану¬вання учасників бойових дій на території інших держав, а для переважної більшості українців – це День вшанування пам’яті загиблих воїнів-афганців.

15 лютого – День вшану¬вання учасників бойових дій на території інших держав, а для переважної більшості українців – це День вшанування пам’яті загиблих воїнів-афганців.

30 років тому в Афганістані скінчилась безглузда війна на якій загинули тисячі солдат, тоді ще радянської армії, серед яких і житель с. Козлиничі – Оксенюк Сергій Іванович. У знак пам’яті та пошани  сільський голова Поворської ОТГ Сергій Семенюк, голова Ковельської РДА Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло та в. о. старости Микола Літвинчук відвідали Галину Костянтинівну та Івана Никоноровича Оксенюків – батьків воїна-афганця, а згодом і його могилу. Оксенюки діляться проблемами, говорять про здоров’я та зрештою й саме життя, яке могло б бути зовсім іншим, якби син повернувся додому живим…

10:19 15.02.2019

Змаганнях з волейболу "Кубок Кубіка"

Змаганнях з волейболу "Кубок Кубіка"

Поворська ОТГ взяла участь у районних змаганнях з волейболу "Кубок Кубіка", який відбувся у с. Тойкут Ковельського району. У турнірі присвяченому сотенному Воєнної Округи «Турів» (оперативно-стратегічне об'єднання частин Української Повстанської Армії у складі групи УПА-Північ) Тихона Зінчука (псевдо – Кубік) представники Поворська зайняли ІІ місце.

10:46 04.02.2019

Поворська амбулаторія ЗПСМ отримала новий автомобіль

Поворська амбулаторія ЗПСМ отримала новий автомобіль

Новий рік для Поворської ОТГ розпочався з новорічно-різдвяних подарунків - отимання нового автомобіля марки «Peugeot 301», який урочисто передали для Поворської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Ковельського ЦПМСД МТМО.

13:45 04.01.2019

Відбувся волейбольний турнір пам’яті Миколи Яворського

Відбувся волейбольний турнір пам’яті Миколи Яворського

Уже вдруге на території Поворської громади організовують турнір із волейболу на честь полеглого героя-поворчанина Миколи Яворського. Символічною є  дата проведення турніру - 9 грудня:  день  народження Миколи Васильовича. У пам'яті рідних, друзів, земляків, військових побратимів Микола назавжди залишиться щирою та відкритою людиною, активним та життєрадісним, готовим завжди прийти на допомогу. Пам'ять про героя свято бережуть на його малій батьківщині: на фасаді місцевої школи, у якій він навчався, встановлено меморіальну дошку на його честь, меморіальний знак та дошка є і у військовій частині А 1547, де служив Микола Яворський. Серед хобі завжди активного й ініціативного Миколи - футбол і волейбол, чоловік грав за обидві місцеві команди. Тож торік у його колег по волейбольній команді визріла ідея заснування турніру імені Миколи Яворського. У спортивній залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Пісочне Поворської сільської ради відбулися згадані змагання, учасниками яких стали  команди сіл Поворськ, Пісочне та Колодяжне. Цьогоріч переможний символічний кубок - у руках представників Лесиної землі, що не засмутило організаторів і учасників в одній особі: адже в майбутньому до участі в змаганнях хочуть залучити ще більше команд населених пунктів Ковельщини.  

08:46 09.12.2018

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування

07 грудня у День місцевого самоврядування керівники клубних установ, вчителі та учні Поворської дитячої музичної школи прийшли привітати з професійним святом сільського голову - Сергія Семенюка, депутатський корпус та виконавчий комітет Поворської сільської ради. 

14:39 07.12.2018

У військовій частині А1547 відзначили День Збройних Сил України

У військовій частині А1547 відзначили День Збройних Сил України

06 грудня у військовій частині А1547 с. Поворськ відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. Перед початком урочистих заходів представники районної та місцевої влади, військовослужбовці  поклали квіти до меморіального знаку пам'ять Миколи Яворського та хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх полеглих за свободу і незалежність України.

14:35 06.12.2018

24 серпня поворчани відзначали не лише найбільше національне свято – День Незалежності України, а й 520 річницю із дня першої писемної згадки про село.

24 серпня поворчани відзначали не лише найбільше національне свято – День Незалежності України, а й 520 річницю із дня першої писемної згадки про село.

День села відкрили спортивно: велоперегонами, у яких змагалися охочі місцеві жителі віком від 18 років. Спортивним було і його продовження, адже на місцевому стадіоні відбулися змагання із перетягування канату, перенесення мішка із зерном на швидкість, штовхання колоди тощо. У селі панувала направду святкова атмосфера, рядами розкинулася ярмарка – виставка-продаж виробів місцевих майстрів народного промислу. Окрім того, організували і фотовиставку. Не обійшлося без традиційних частувань кулішем, ухою, медом, що проходило у так званому гостинному дворі. Тим часом малеча активно розважалася у дитячій зоні, обладнаній батутом, спусковою гіркою, де також пригощали солодкою ватою.

16:56 30.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь