Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту.

15:46 24.07.2023

Внесок нашої громади у справу великої Перемоги

Внесок нашої громади у справу великої Перемоги

Сьогодні кожен справжній українець вболіває за свою державу і намагається допомогти нашим ЗСУ. Поворська громада не стоїть осторонь цієї справи і активно долучається до збору допомоги на потреби військових із нашої громади, які захищають Україну. Звітуємо про розподіл коштів, зібраних небайдужими мешканцями та підприємцями громади. 5 000 грн -  на закупівлю ліків та продуктів харчування для поранених військовослужбовців, що проходять лікування у Волинському психоневрологічному диспансері. 31 500 грн - для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ( на 20 050 грн придбано медичні засоби, на 11 450 грн - запчастини для ремонту автомобіля та паливно-мастильні матеріали). 161 623 грн - для 54-го батальйону  100-ї ОБрТрО ( на 156 083 грн закуплено 3 тепловізори, на 5 570 грн придбано  медикаменти). 20 000 грн – для 33-ї  окремої штурмової бригади (для придбання тепловізорів). 4 000 грн - для 80-ї штурмової бригади (на паливно-мастильні матеріали). Залишок коштів – 25 562 грн. Стараємось і далі, наближаючи довгожданну Перемогу.

12:45 21.07.2023

Зустріч загиблого Героя

Зустріч загиблого Героя

12 липня у с.Пісочне « на щиті» повертається наш земляк Ципко Дмитро Сергійович. Просимо мешканців громади з живими квітами  гідно зустріти Героя коридором шани від траси до рідного дому. Час прибуття траурного кортежу – о 10.30 год. Чин відспівування в храмі - о 14.00 год.    Вічна пам'ять, вічна слава Герою... Співчуття рідним та близьким....                   

08:13 12.07.2023

Ця служба відповідальна й нелегка

Ця служба відповідальна й нелегка

Щороку 4 липня наша держава відзначає свято —День Національної поліції України, яке створено саме для того, щоб вшанувати працю українських поліцейських та підкреслити їхню важливу роль. У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто працює у Національній поліції України! Бажаємо їм високих професійних досягнень, широкої громадської поваги та успіхів в роботі! 

09:38 04.07.2023

Конституція - оберіг нашої державності

Конституція - оберіг нашої державності

Сьогодні виповнюється 26 років з дня ухвалення Основного Закону України. Цьогоріч наша держава відзначає День Конституції в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення росії,

17:02 28.06.2023

Шановна громадо!

Шановна громадо!

28 червня цього року Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. Венеціанська комісія визнала нашу Конституцію однією з найдемократичніших у Європі, особливо в частині прав, свобод та обов’язків громадян, які повністю відповідають міжнародним стандартам у галузі конституційного права.

07:54 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь