Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Президент відзначив нашого земляка Дмитра Літвінчука

Президент відзначив нашого земляка Дмитра Літвінчука

На урочистостях з нагоди Дня Незалежності України на Софіївській площі у Києві Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським військовим. Приємно повідомити, що у числі нагороджених – і наш земляк Дмитро Геннадійович Літвінчук. Зокрема в Указі Президента України №471/2023 від 4 серпня 2023 року «Про відзначення державними нагородами України» вказано: «За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Літвінчука Дмитра Геннадійовича – капітана».  Церемонію нагородження можна побачити за посиланням https://drive.google.com/file/d/1xOeiXZG_-QDliZWk8nEgXxe5Ih-pz4IR/view?usp=sharing.

15:59 25.08.2023

Нарада з керівниками закладів освіти

Нарада з керівниками закладів освіти

На виконання Плану роботи гуманітарного відділу Поворської сільської ради 25 серпня відбулася нарада керівників закладів освіти при начальнику відділу Сільчук С. В. за участю сільського голови Інни Бондарчук.

15:41 25.08.2023

Піднімаєм гордо Прапор України: ми непереможні, як будем єдині

Піднімаєм гордо Прапор України: ми непереможні, як будем єдині

 23 серпня у Поворській громаді відбувся захід, приурочений Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України. Біля приміщення сільської ради вишикувалися члени добровольчого формування №1 Поворської ТГ, зібралися у святкових вишиванках працівники органів місцевого самоврядування, закладів освіти, установ та організацій громади, мешканці сіл громади разом з родинами.

17:06 23.08.2023

Вітання

Вітання

Колектив Поворської сільської ради щиро вітає з днем народження Никитюка Михайла Петровича, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

12:39 18.08.2023

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір школярів, студентів та аспірантів для участі в Онлайн школі EU Study Days-2023.

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір школярів, студентів та аспірантів для участі в Онлайн школі EU Study Days-2023.

EU Study Days (Єврошколи) - це освітній проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

11:26 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь