Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

З вірою у майбутнє України

Дата: 05.06.2024 15:08
Кількість переглядів: 79

     Початок літа традиційно асоціюється з теплом і сонцем, радісними дитячими посмішками, адже у цю пору добігає свого завершення навчання у школі та починаються канікули. Завдання дорослих - зробити дітей щасливішими, подарувати їм радість щоденного пізнання світу, захистити від бід і життєвих негараздів, особливо в нелегкий для України нинішній час.

     4 травня в Поворському ЗДО «Сонечко» для 22-х випускників та їх батьків відбулося свято прощання із садочком. Вихователі Сінчук Галина Микитівна і Шумік Людмила Степанівна, асистент вихователя Павлік Віра Василівна доклали чимало зусиль, щоб підготувати дітей до нового етапу  життя, розвинути навики самостійності та поводження в колективі, виховати  у них ази громадянської свідомості. На заході прозвучали напутні слова та щирі побажання для випускників від сільського голови Бондарчук Інни Петрівни, яка вручила кожній дитині подарунок на згадку. Директор ЗДО «Сонечко» Ковальчук Олена Іванівна також привітала присутніх зі знаковою подією у житті та вручила винуватцям торжества їхні перші дипломи. До сліз розчулили дорослих виступи дітей,  прощальний вальс, пісня про батьків, випущені в небо кульки з бажаннями.

     Життя продовжується, діти підростають… Хай буде щасливою доля маленьких українців у мирній квітучій державі! Хай не знають вони жахіть війни і виростають самодостатніми, успішними, добрими людьми на радість, в першу чергу, батькам  та всій нашій громаді!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь