Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Сьогодні мало вірити в ЗСУ – потрібно реально   допомагати  

Дата: 20.02.2024 08:05
Кількість переглядів: 174

Сьогодні мало вірити в ЗСУ – потрібно реально        допомагати  

      В Україні нині продовжується жорстока і страшна  війна, спрямована не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності, на геноцид українського народу. Ці реалії змінюють наше життя, невблаганно вносять корективи у щоденні справи, створюють нові звички, практики і традиції. Одними з них стали благодійні заходи у Поворській  громаді для збору коштів на допомогу ЗСУ. 
     У минулу неділю, 18 лютого,  відбулася ще одна така подія  - «Молодь для ЗСУ» з метою збору коштів на дрони-камікадзе. Її організаторами виступили ГО «ІНСАНІС» (керівник Олена Мерзлякова) та Молодіжна рада Поворської сільської ради (голова Володимир Брич), а з обов’язками ведучих чудово справилися Вероніка Семенюк та Ігор Хвищук. Цікавим став формат благодійного заходу, у програмі якого були: благодійний ярмарок з продажу смаколиків власного приготування, солодощів, різної домашньої продукції, патріотичних  сувенірів; лотерея з цікавими виграшами; виступи з живим звуком молодих волинських виконавців. 
     Гамірно і людно було у вестибюлях ОЗСО «Поворський ліцей», де зібралося багато бажаючих поярмаркувати, послухати сучасні пісні на серйозну тематику, випробувати свою фортуну у лотереї. А головне – долучитися до благородної справи, щоб допомогти  у придбанні комплектуючих деталей для виготовлення дронів-камікадзе у громаді. Адже сучасна війна, як відзначила присутня на заході сільський голова Інна Бондарчук, - це війна новітніх технологій, війна дронів, які можуть зберегти життя і здоров’я наших воїнів. Тому дуже важливо об’єднати зусилля всіх і кожного у спільній справі боротьби за Перемогу. Голова ГО «ІНСАНІС» Олена Мерзлякова розповіла і представила на відео, як виглядають вже виготовлені перші дрони і які операції вони виконують. 
     Крім того, Подяками сільського голови та голови ГО «ІНСАНІС» були відзначені найактивніші мешканці та колективи громади, які з перших днів війни роблять свої внески чи коштами, чи справами для допомоги ЗСУ.            
      Дуже сподобались молодіжній аудиторії  виступи виконавців пісень, в тому числі і власних, під гітару. Зокрема Надії Федосюк, Андрія  (ТОЙ МАЙК),  Дениса Фомки ( рок-гурт «Протеїн»).  А "Червона калина", яку артисти заспівали разом із залом, прозвучала дуже захопливо і натхненно.
     Особливе пожвавлення  серед присутніх викликав розіграш лотереї, сертифікати для якої надали як місцеві підприємці (магазини          "Лілія", "Хрещатик", "Боровичок", "Продукти", "Берізка", "Господарчі товари", кафе "Імідж"), так і підприємці м.Ковель (кафе «PIZZATO», «СIASSIC», магазини «Дитячий світ», «Іграшки», «ЕЛІТ», «Акумулятори», «Алло», «АВС», косметологи м.Ковель), а  також стоматолог В.Брич та майстер фотографії Н.Горайчук.
     Продукцію для благодійного ярмарку підготували всі навчальні заклади громади та центр культури і дозвілля Поворської сільської ради. 
     У загальному підсумку на благодійному заході було зібрано 48 200 грн. Собівартість одного дрона становить 13000 грн. А їх для нашої Перемоги потрібно дуже і дуже багато. Тож ви можете постійно долучатися до збору коштів на дрони-камікадзе.

Моно Банк
5375 4112 1243 7888 

Банка
https://send.monobank.ua/jar/2MX24S4tEK

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь