A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Сьогодні мало вірити в ЗСУ – потрібно реально   допомагати  

Дата: 20.02.2024 08:05
Кількість переглядів: 89

Сьогодні мало вірити в ЗСУ – потрібно реально        допомагати  

      В Україні нині продовжується жорстока і страшна  війна, спрямована не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності, на геноцид українського народу. Ці реалії змінюють наше життя, невблаганно вносять корективи у щоденні справи, створюють нові звички, практики і традиції. Одними з них стали благодійні заходи у Поворській  громаді для збору коштів на допомогу ЗСУ. 
     У минулу неділю, 18 лютого,  відбулася ще одна така подія  - «Молодь для ЗСУ» з метою збору коштів на дрони-камікадзе. Її організаторами виступили ГО «ІНСАНІС» (керівник Олена Мерзлякова) та Молодіжна рада Поворської сільської ради (голова Володимир Брич), а з обов’язками ведучих чудово справилися Вероніка Семенюк та Ігор Хвищук. Цікавим став формат благодійного заходу, у програмі якого були: благодійний ярмарок з продажу смаколиків власного приготування, солодощів, різної домашньої продукції, патріотичних  сувенірів; лотерея з цікавими виграшами; виступи з живим звуком молодих волинських виконавців. 
     Гамірно і людно було у вестибюлях ОЗСО «Поворський ліцей», де зібралося багато бажаючих поярмаркувати, послухати сучасні пісні на серйозну тематику, випробувати свою фортуну у лотереї. А головне – долучитися до благородної справи, щоб допомогти  у придбанні комплектуючих деталей для виготовлення дронів-камікадзе у громаді. Адже сучасна війна, як відзначила присутня на заході сільський голова Інна Бондарчук, - це війна новітніх технологій, війна дронів, які можуть зберегти життя і здоров’я наших воїнів. Тому дуже важливо об’єднати зусилля всіх і кожного у спільній справі боротьби за Перемогу. Голова ГО «ІНСАНІС» Олена Мерзлякова розповіла і представила на відео, як виглядають вже виготовлені перші дрони і які операції вони виконують. 
     Крім того, Подяками сільського голови та голови ГО «ІНСАНІС» були відзначені найактивніші мешканці та колективи громади, які з перших днів війни роблять свої внески чи коштами, чи справами для допомоги ЗСУ.            
      Дуже сподобались молодіжній аудиторії  виступи виконавців пісень, в тому числі і власних, під гітару. Зокрема Надії Федосюк, Андрія  (ТОЙ МАЙК),  Дениса Фомки ( рок-гурт «Протеїн»).  А "Червона калина", яку артисти заспівали разом із залом, прозвучала дуже захопливо і натхненно.
     Особливе пожвавлення  серед присутніх викликав розіграш лотереї, сертифікати для якої надали як місцеві підприємці (магазини          "Лілія", "Хрещатик", "Боровичок", "Продукти", "Берізка", "Господарчі товари", кафе "Імідж"), так і підприємці м.Ковель (кафе «PIZZATO», «СIASSIC», магазини «Дитячий світ», «Іграшки», «ЕЛІТ», «Акумулятори», «Алло», «АВС», косметологи м.Ковель), а  також стоматолог В.Брич та майстер фотографії Н.Горайчук.
     Продукцію для благодійного ярмарку підготували всі навчальні заклади громади та центр культури і дозвілля Поворської сільської ради. 
     У загальному підсумку на благодійному заході було зібрано 48 200 грн. Собівартість одного дрона становить 13000 грн. А їх для нашої Перемоги потрібно дуже і дуже багато. Тож ви можете постійно долучатися до збору коштів на дрони-камікадзе.

Моно Банк
5375 4112 1243 7888 

Банка
https://send.monobank.ua/jar/2MX24S4tEK

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь