A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Тримати фронт у тилу – обов’язок нашої громади        

Дата: 14.02.2024 15:19
Кількість переглядів: 91

24 лютого виповнюється друга річниця  від початку злочинного повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Поворська громада, разом з усією державою, важко і боляче переживає воєнне лихоліття. Багато наших земляків нині у складі ЗСУ знаходяться на вогневих рубежах, відбиваючи атаки ненависного ворога. І хоч ми на Ковельщині можемо  порівняно спокійно спати вдома, маємо світло, тепло, робимо звичні справи, але це тільки тому, що наші мужні воїни захищають нас вдень і вночі, щохвилини ризикують своїм здоров’ям і життям.

       Дійсність переконує, що сьогодні вірити в Збройні Сили України вже мало, треба дієво допомагати  їм. Бо чим більше зброї, автомобілів, дронів, інших вкрай необхідних речей придбано і передано для українських воїнів – тим більше врятованих життів наших військових, тим менше війна наробить своїх чорних справ на рідній землі.

       У Поворській громаді це добре розуміють і багато роблять для наближення нашої спільної і такої бажаної Перемоги. Зокрема у 2023 році для матеріально-технічного забезпечення військових частин і бригад ЗСУ, підрозділів МВС та ДФТГ було виділено 2 683 450 грн, в тому числі субвенції із місцевого бюджету державному – 2 058 856 грн. Зокрема за кошти місцевого бюджету були закуплені та передані на потреби військовослужбовців зарядна станція, прожектор пошуковий, тепловізійний приціл, квадрокоптер, прожектор світлодіодний, цвяхи, сітки рабиця, костюми військово-польові, рації. Крім того, на благодійних заходах, що протягом 2023 року відбувалися у громаді,  було зібрано майже 234 тисяч грн. для потреб військовослужбовців. Також  з метою підтримки ЗСУ кошти надходять  на рахунки громадської організації «Поворчаночка» та місцевих волонтерів.

       Відповідно про це свідчать  Подяки від керівництва військових підрозділів, яким від громади цілеспрямовано надавалась допомога. Зокрема Поворській громаді в особі сільського голови Інни Бондарчук надійшли Подяки від  3-ї окремої штурмової бригади , 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого , 32-го окремого батальйону НГУ, зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил ЗСУ  та відзнака військової частини А7063 .

       На жаль, війна в Україні і далі триває. І ми всі, хто живе за тисячі кілометрів від лінії фронту, маємо надійно тримати другий фронт – активно долучатися до різних благодійних заходів та ініціатив, знаходити можливість допомагати і донатити нашим воїнам.  Пам’ятаймо, що для Перемоги - допомога кожного дуже потрібна і важлива!

         Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь