A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Правильне харчування – це одна з кращих інвестицій у здоров’я та розвиток наших дітей

Дата: 26.01.2024 09:46
Кількість переглядів: 79

24 січня 2024 року  на базі ліцею села Вербка Дубівської територіальної громади вперше на Волині  відбувся форум «Реформа шкільного харчування: виклики, досягнення, перспективи». Захід об’єднав керівництво області, представників районних адміністрацій, громад, навчальних закладів, Міністерства освіти і науки України та Офісу реформи системи шкільного харчування. У роботі форуму  взяли участь і представники Поворської громади: сільський голова  Інна Бондарчук та начальник гуманітарного відділу Поворської сільської ради Світлана Сільчук.

Обговорювалися нові стандарти, сучасні технологічні процеси, модернізація харчоблоків, роль громад та керівників закладів освіти в успішній реалізації реформи шкільного харчування та план заходів з її впровадження на 2023-2027 роки. Адже реформа шкільного харчування передбачає чотири ключові цілі: спроможність органів місцевого самоврядування в її реалізації; модернізація інфраструктури шкільних їдалень та кухонь; кадровий потенціал, підвищення кваліфікації людей, які працюють у шкільних їдальнях, а також робота над професійно-технічною освітою; комунікація здорового харчування на всіх рівнях.

Повітряна тривога не завадила учасникам події  розглянути такі теми: успішні кейси; кулінарні хаби; моделі «Базова кухні»; «Опорна кухня»; «Фабрика кухня»; дотримання принципів системи НАССР; нове меню; формування в учнів здорових харчових звичок.

У рамках форуму також відбувся обмін досвідом та різними варіантами впровадження реформи шкільного харчування в закладах освіти області відповідно до концепції Нової української школи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь