Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Байдужість у час війни – на руку ворогові

Дата: 19.12.2023 15:48
Кількість переглядів: 149

19 грудня на засіданні виконавчого комітету Поворської сільської ради було підписано Меморандум про співпрацю між Поворською сільською радою Ковельського району Волинської області в особі Бондарчук Інни Петрівни з однієї сторони та громадською організацією «ІНСАНІС» в особі голови організації Мерзлякової Олени Джумберівни з другої сторони.  

Метою Меморандуму є співпраця сторін у проведенні спільних заходів, реалізації програм та проєктів, а також системній роботі для підтримки учасників бойових дій, військовослужбовців, членів їх сімей та  осіб, що потребують соціальної, гуманітарної, матеріальної допомоги.

До слова, ця співпраця  існує вже не один рік, а в умовах повномасштабного вторгнення росії ще більше активізувалася. Олену Мерзлякову  добре знають у нашій громаді як людину з активною життєвою позицією та невтомну багаторічну волонтерку.  Знають та чекають її приїздів у фронтові зони, госпіталі  і наші воїни та поранені, які безперестанку дякують жінці за увагу, небайдужість, відповідальність.  За наполегливу волонтерську роботу, допомогу ЗСУ Олена Мерзлякова була відзначена Подякою сільського голови.  Та найбільшою своєю нагородою волонтерка вважає радісні, хоч і втомлені очі захисників, їх скромні, але щирі посмішки, які щоразу бачить при зустрічах. І просить Бога, щоб знову їх побачити або хоча б почути знайомі голоси по телефону.

Віримо, що завдяки  спільним зусиллям і громади, і окремих її мешканців наша Перемога ставатиме ближчою. Не залишаймося байдужими,  долучаймося до добрих справ!

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь