Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Шкільний дзвінок покликав за парти

Дата: 04.09.2023 16:44
Кількість переглядів: 123

У Поворській громаді, як і в усій Україні, розпочався новий навчальний рік. Заходи з нагоди Дня знань відбулися у Поворському, Пісочненському та Козлиничівському ліцеях. В умовах воєнного стану вони набули нового формату. Цьогоріч в громаді за шкільні парти сіли 507 учнів і серед них - 33 першокласники. У країну знань їх поведуть 83 досвідчені педагоги.

У вітальному слові з нагоди Дня знань на урочистій лінійці у Поворському ліцеї сільський голова Інна Бондарчук відзначила, що сьогодні навчання в українській  школі – це  величезна заслуга Збройних Сил України, що мужньо захищають країну від ворога і яким ми безмежно дякуємо за таку можливість, та побажала здоров'я,  натхнення, наполегливості у подоланні освітніх висот,  швидшої нашої Перемоги, мирного неба і спокійних прийдешніх днів для реалізації планів на благо і розквіт України.

Приємним моментом заходу стало вручення нагород переможцям.

Зокрема диплом ІІІ ступеня було вручено вчителю зарубіжної літератури Любові Самчук за перемогу у XXVIII обласній виставці дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» та диплом ІІ ступеня театральній студії «Прем’єра» за перемогу у ІІ Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє» в номінації «Театральне мистецтво» (категорія «Аматори»).

Традиційно у кінці лінійки голосистий дзвінок покликав школярів на перший урок «Україна мати, Вмій її захищати».  

Тож у добру путь, дорогі учні та вчителі! Нехай новий навчальний рік буде цікавим, успішним, без повітряних тривог! Нехай швидше настане Перемога України!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь