A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Пишаємося нашими земляками

Дата: 31.07.2023 14:52
Кількість переглядів: 804

Приємно повідомити, що днями заступниця медичного директора КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Наталія Матолінець отримала звання Заслуженого лікаря України.

У Поворську її більше знають, як Наталію Хміль, доньку Василя Івановича та Клави Петрівни Хмілів, що багато років почергово очолювали СТзОВ «Колос».

Маючи в родині багато медиків, Наталія ще з дитинства мріяла про професію лікаря та цілеспрямовано йшла до своєї мети.

У 2001 році закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю «лікувальна справа». Після проходження інтернатури з серпня 2003 року по теперішній час працює на базі Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м.Львова лікарем-анестезіологом. З березня 2020 року очолила Відділення анестезіології та інтенсивної терапії Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова.
Наталія Матолінець - кандидат медичних наук, доцент, лікар-анестезіолог вищої категорії, автор 85 наукових та навчально-методичних праць. Роботі в медичній сфері присвятила більше 25 років життя.

Тож, без сумніву, з таким послужним списком Наталія Василівна у 46 років стала гідним кандидатом для отримання звання «Заслужений лікар України».

Нагороду вручив президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня медичного працівника.

В указі президента від 25 липня 2023 року повідомляється, що нагорода вручається «за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги і рятування життя людей в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов’язку та з нагоди Дня медичних працівників».

 

Тож щиро вітаємо Наталію Матолінець з високою нагородою, зичимо усіляких життєвих гараздів та нових успіхів у благородній праці задля людей в Україні, що обов'язково переможе з такими достойними українцями, як Наталія Василівна. Шкода лише, що батьки уже з небес порадіють досягненням славної  доньки.

Фото без описуФото без описуФото без опису  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь