Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Уміти дати відсіч ворогу

Дата: 26.07.2023 15:49
Кількість переглядів: 444

Згідно з Програмою базової підготовки громадян України до національного спротиву у Ковельському районі проходять навчання цивільного населення територіальних громад. Адже в умовах війни та постійної напруженої ситуації, як ніколи, актуальним і потрібним є проведення різноманітних видів навчань та підготовки кожного і кожної для реагування на гострі та нестандартні ситуації, що можуть виникнути в будь-який момент.  

Військовослужбовці разом з інструкторами добровольчих формувань територіальних громад провели тренування  представників Поворської громади на декількох локаціях.

Кожна локація була присвячена окремому напрямку підготовки. На тренуваннях з тактичної медицини слухачів ознайомили з основними заходами надання першої домедичної допомоги, зокрема накладанню турнікетів та тиснучої пов'язки на поранену кінцівку. Також були відпрацьовані елементи програми з тактичної підготовки, а саме різні способи пересування на місцевості. На іншій локації слухачів ознайомили з конструкцією автомата і порядком розбирання та збирання даного виду вогнепальної зброї.

Результат проведених навчань виявляється в тому, що ще більше цивільного населення громади почали отримувати знання, які надалі будуть продовжуватись. Саме ці навички допоможуть захистити рідну землю, свою родину і незалежність України.

До речі,  мешканці Поворської громади, які  виявлять бажання отримати знання з базової підготовки до національного спротиву, можуть долучитися до навчання, яке  й надалі проводиться у районі.

За детальнішою інформацією звертатись у Поворську сільську раду або за телефоном: 098 647 56 79.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь