Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Прощавай, рідна школо!

Дата: 06.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 148

6-те червня у Поворській громаді виявилося справжнім святковим днем і для дітей, і для дорослих: у ліцеях Поворська, Пісочного та Козлинич відбулося свято Останнього дзвоника.

Гамірним та багатолюдним, барвистим та яскравим ще зранку стало подвір’я ОЗСО «Поворський ліцей». Радісна для когось і водночас сумна  для інших подія завершення навчального року зібрала у тісному родинному колі   школярів, учителів, батьків, гостей закладу. В умовах війни, що другий рік триває на українській землі, велике щастя - жити у такому місці, де канонади не глушать співу птахів, і небо голубе, а не багряне від зарева постійних вибухів. Діти нашої громади мали можливість у нинішньому році здобувати освіту та у підсумку отримали свято. За це ми вдячні нашим славним воїнам, що мужньо тримають оборону і не  пускають ворога далі.  А хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих українських героїв.

З вітальним словом на заході виступив директор ОЗСО «Поворський ліцей» Віктор Шкоропад, який вручив грамоти кращим учням школи, а випускникам 11-го та 9-х класів - свідоцтва про здобуття повної середньої освіти та базової середньої освіти відповідно.

Варто зазначити, що у Поворському ліцеї у 2022-2023 навчальному році серед випускників 11 класу є два медалісти: Вадим Прядун ( золота медаль) та  Вікторія Антонюк (срібна медаль). А три випускники 9-х класів отримали свідоцтва з відзнакою: Антон Яворський, Анна Сільчук, Марія Степанюк. За високі досягнення у навчанні згадані випускники були відзначені ще й подякою сільського голови та одноразовою грошовою винагородою, які їм урочисто вручила на святі сільський голова Інна Бондарчук.

Напутні слова та побажання  колишнім одинадцятикласникам проголошували перша вчителька Надія Клімчук, класний керівник Любов Самчук, мама Голодюк Тетяна. Щемливо звучали вітання з уст першокласників.

А потім по черзі слово тримали випускники.  Вони дякували вчителям і батькам, співали пісні, а колишні дев’ятикласники підготували ще й  патріотичний флешмоб та випустили у небо жовті й блакитні кульки…

І зрештою настала бентежна мить, коли задзвенів шкільний дзвінок. Когось він радісно сповіщав про початок шкільних канікул. А для когось звучав востаннє, проводжаючи у доросле життя, сповнене несподіванок, падінь і злетів.

Нехай щастить вам, дорогі випускники, на життєвій дорозі і не забувайте про рідну школу!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУрочисті лінійки з нагоди закінчення 2022-2023 навчального року відбулися також у Пісочненському та Козлиничівському ліцеях.

У Пісочненському ліцеї  є випускниця, нагороджена золотою медаллю, –  Іванна Якубук. А також троє випускників 9-го класу  мають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою – Анастасія Прядун, Христина Ковалюк, Вікторія Господарук. Вони також за високі досягнення у навчанні отримали подяки сільського голови та грошові винагороди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь