Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Калейдоскоп дитячого свята у Поворську

Дата: 01.06.2023 22:34
Кількість переглядів: 490

Теплим і погожим видався перший день літа у Поворській громаді. Бо зігрітий був не лише ласкавим сонечком, а й осяйними посмішками наших дітей, яким дорослі влаштували чудове свято. Затишне подвір’я, актова та спортивна зали, їдальня, класи ОЗСО «Поворський ліцей» зібрали не лише своїх учнів, а й гостинно прийняли вихованців початкових шкіл–філій сіл Гулівка, Озерне, Ситовичі. Надзвичайно насиченою та різноманітною виявилася програма відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Спочатку з вітальним словом до дітей звернулася сільський голова Інна Бондарчук. Потім увагу присутніх захопили аніматори – рожевий та блакитний ведмеді, з якими дітлахи залюбки танцювали і фотографувались. До речі, про цей несподіваний подарунок до дитячого свята подбала керівник громадської організації «ІНСАНІС» Олена Джумберівна Мерзлякова. А ще для всіх учнів проводився флешмоб «Україна- це ми», для початкової школи – веселі розваги та конкурс малюнків «Мрії дітей», для середньої школи – квест «Щасливе дитинство» та майстер-клас з виготовлення оберегів, учні 6-11 класів брали участь у естафеті «Веселі старти», а старшокласники – ще й у спортивно-розважальних змаганнях «Діти – майбутнє України». Усі охочі також скористалися послугами аквагриму. Зацікавити й позитивно активізувати сучасне юне покоління – непросте завдання, та в Поворському ліцеї з цим справилися. Організатори заходу постаралися, щоб жодної хвилини діти не нудьгували, щоб були у чомусь задіяні і щоб також смачно пообідали.

 На жаль, сьогодні таке свято може бути не у всіх дітей України. Жорстока війна обпалила дитинство багатьох, завчасно зробивши їх дорослішими. Ми вдячні нашим славним воїнам ЗСУ, завдяки героїзму та мужності яких відносно спокійно живемо у нашій громаді. Тож маємо на своїх місцях робити все для Перемоги, щоб Україна швидше була вільна, мирна, квітуча, а її діти - щасливі. 

Також у Міжнародний день захисту дітей сільський голова Інна Бондарчук вручила подарунки 16-ти дітям з числа пільгових категорій та адресну матеріальну допомогу одній дитині-сироті. Подарунки від міськрайонної організації товариства Червоного Хреста передала представник цієї команди Олена Джумберівна Мерзлякова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь