Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Музичне мистецтво у громаді

Дата: 30.05.2023 15:07
Кількість переглядів: 413

Завершився навчальний рік у Поворській дитячій музичній школі в складний час повномасштабної війни. Останні дні у закладі відбуваються академічні концерти-екзамени, як своєрідні жнива після сумлінної праці викладацького та учнівського колективів. До слова, у школі працює 6 викладачів, які навчають грі на 8-ми музичних інструментах 63-ох дітей громади. А є такі обдаровані і цілеспрямовані діти, які стараються оволодіти двома, а то й трьома інструментами.
...Актова зала музичної школи завмерла у передсвятковому очікуванні музичного дива. Батьки та друзі вихованців закладу насолоджуються виступами юних музикантів. Звучать ліричні вальси,  бадьорі марші у виконанні учнів різних вікових категорій, класів, рівнів майстерності. Глядачі захоплюються невимушеною і легкою грою старшокласників та щирою і схвильованою поведінкою молодших. Жива музика дає естетичну насолоду, знаходить відгук у душах і серцях всіх присутніх, бо вона має інтернаціональну мову.
Надання початкової музичної оосвіти, залучення до світу мистецтва звуків - дуже важлива місія, яку виконує у нашій  громаді Поворська дитяча музична школа. Тож щасливі і осяяні успіхами дітей батьки того дня щиро дякували за хороші  результати навчання викладачам, зокрема Шидловській Ніні Федоровній (фортепіано), Бондарчуку Сергію Трохимовичу (труба, флейта, саксофон, сопілка) і, звичайно, директору закладу Гриценюку Володимиру Леонідовичу (труба).
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь