A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Благодійний захід заради Перемоги України

Дата: 15.05.2023 17:21
Кількість переглядів: 1117

Погожої сонячної неділі 14 травня у Поворську своїм розмаїттям, багатоголоссям та багатолюддям  відгомонів благодійний ярмарок, організований  з метою збору коштів для військовослужбовців 54-го  батальйону 100-ї окремої бригади територіальної оборони, які зараз захищають Україну у "гарячій точці" фронту. Установи та організації, підприємства та приватні підприємці, а також усі охочі мешканці і гості Поворської громади представили на заході найрізноманітнішу продукцію: це  смачна домашня випічка, молочні продукти, яйця,  розсада, вироби декоративно-прикладного мистецтва, кулінарні страви, чай і кава, навіть живі кроленята та курчата.                                     

Оскільки захід проходив у День матері, за участі вихованців і  викладачів музичної школи відбувся тематичний концерт, у якому взяли участь і аматори співу.       

 З  вітальним словом до присутніх звернулася сільський голова Інна Бондарчук. Хвилиною мовчання на заході вшанували усіх загиблих героїв, героїв громади , які віддали своє життя у війні з російським агресором за Україну.   Проникливі слова ведучої, душевні та патріотичні  пісні про маму, Україну, війну зачаровували, зворушували до сліз, спонукали ще раз замислитися над важливими та актуальними питаннями сьогодення. А всі присутні на заході жінки у дарунок отримали весняні квіти.

Завдяки благодійним внескам  небайдужих земляків ще до початку ярмарку і на самому ярмарку було зібрано  180 297 грн. Також кошти надходили  і продовжують надходити  на картковий рахунок громадської організації «Поворчанка» з позначкою «На ЗСУ».

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до збору коштів на підтримку наших військовослужбовців . Дякуємо Богу та славним воїнам ЗСУ за вчорашній спокійний день і можливість провести благодійний захід, що стане ще одним  посильним вкладом нашої громади у спільну справу Перемоги. Разом ми - сила, переможемо ворога та збудуємо нову квітучу Україну!

Слава Україні, слава Героям!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь