A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Твої таланти, Ковельщино!

Дата: 13.05.2023 09:02
Кількість переглядів: 246

12 травня Поворська публічна бібліотека гостинно зустрічала шанувальників мистецтва. Цього разу тут відбулася творча зустріч з цікавою і талановитою особистістю - поетом, музикантом і художником Леонідом Бедруньом. Він є мешканцем сусідньої Велицької громади, а нині несе службу у військовій частині А1547. Читачі бібліотеки, вчителі і школярі Поворської ліцею, небайдужі до поетичного слова та пісні поворчани мали чудову нагоду послухати авторські пісні під гітару, побачити на екрані картини різних жанрів і технік, написані також Леонідом Бедруньом.

Не в одного слухача на очах з'являлися сльози від майстерного та душевного виконання пісень про Україну, маму, кохання. Цікаво і відверто автор розповів про себе та відповів на запитання, а глядацький зал щирими оплесками нагородив його творчу самопрезентацію, бо отримав справжню естетичну насолоду.  

У непростий для України час творчість - також зброя. Вона покликана будити свідомість українців , відроджувати та берегти нашу ідентичність, виховувати патріотичні почуття у молоді. Присутні переконалися, що Леонід Бедрунь - справжній воїн на творчому фронті, як, до речі, і на військовій службі. А творчий захід, організований бібліотекарем Вірою Сухацькою та директором центру культури і дозвілля Іриною Редькович, став хорошим прикладом пізнавального і корисного дозвілля, вартим продовження. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь