A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Про присвоєння звання «Почесний громадянин Поворської територіальної громади»

Дата: 01.05.2023 08:15
Кількість переглядів: 171

01 травня 2023 року рішенням сесії Поворської сільської ради  № 27/10 затверджено Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Поворської територіальної громади».

Згідно Положення звання «Почесний громадянин Поворської територіальної громади» присвоюється з метою визнання особливих заслуг громадян перед Поворською територіальною громадою, за особисту мужність і героїзм виявлені при виконанні громадянського обов’язку, працю і звитягу на благо Вітчизни, активну життєву позицію і є вищим знаком вдячності та вшанування осіб, які зробили значний особистий внесок в соціально – економічний розвиток громади, освіту, науку, охорону здоров’я, культуру, спорт, проводили багаторічну господарську, благодійну, просвітницьку, громадську й іншу діяльність, що сприяла підвищенню ролі та авторитету району в області, на теренах України і на міжнародній арені.

Особам, яким присвоюється звання «Почесний громадянин Поворської територіальної громади» вручається відповідне посвідчення Почесного громадянина Поворської територіальної громади, нагрудний знак (медаль) «Почесний громадянин Поворської територіальної громади», а у випадку, коли звання «Почесний громадянин Поворської територіальної громади»  присвоюється посмертно, то вищезазначені атрибути вручаються членам родини такої особи.

Звання присвоюється:

1. Жителям Поворської територіальної громади за мужність і відвагу при виконанні громадянського обов’язку на благо Вітчизни, за вагомі здобутки в галузі освіти, охорони здоров’я, будівництва та розвитку місцевого самоврядування, особисті заслуги у сприянні економічному, науково – технічному та соціально – культурному розвитку громади, високі досягнення у спорті, збагачення культурної спадщини, господарську, благодійну, гуманістичну та громадську діяльність, високу професійну майстерність.

1. Іншим громадянам, які зробили вагомий внесок у розвиток Поворської територіальної громади, піднесення його авторитету як на державному, так і на міжнародному рівні, інвестиційну та гуманітарну діяльність, тощо. 

Детальніше про умови та порядок висування кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Поворської територіальної громади» можна дізнатися за покликанням: Додаток № 1 до рішення сесії Поворської сільської ради від 01.05.2023 року № 27/10


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь