Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Поворська громада - активна учасниця благодійного фестивалю "Благофест-2"

Дата: 10.04.2023 17:13
Кількість переглядів: 601

9 квітня, у Вербну неділю, після відвідування храмів ковельчани та гості міста мали змогу побувати на масштабній акції "Благофест-2", організованій міжнародним волонтерським центром "МАРЛОГ", який з перших днів війни надавав Поворській громаді благодійну допомогу для внутрішньопереміщених осіб, для сімей, що опинитися в складних життєвих обставинах та військових 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. У програмі заходу - благодійний ярмарок, музичні виступи, майстер-класи для дітей, акція на підтримку полонених полку "Азов". Усі виручені кошти підуть на підтримку захисників - закупівлю аптечок та турнікетів. До участі у благодійному ярмарку активно долучилася й Поворська територіальна громада. Оригінальністю та вишуканістю вирізнялася представлена нею продукція: смачна випічка, м'ясні вироби, великодні продуктові набори та святкова оздоба для кошиків. Наша громада на ярмарку зібрала 5365 грн. благодійних коштів, які стануть ще одним вкладом у спільну справу великої Перемоги.

Поворська ТГ висловлює щиру вдячність працівникам Центру культури та дозвілля, учням і учителям ОЗСО "Поворський ліцей", кухарям Поворського ЗДО "Сонечко" за допомогу у приготуванні смачної продукції та у виготовленні пасхальних прикрас, а також принагідно дякує за співпрацю команді волонтерського логістичного центру "МАРЛОГ" у Ковелі і його засновниці Наталії Поповій. Наближаємо перемогу разом! Слава Україні!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь