Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Опитування для опікунів, усиновлювачів, прийомних та патронатних сімей, ДБСТ

Дата: 28.11.2022 15:39
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Благодійна організація СОС Дитячі Містечка проводить анонімне опитування прийомних та патронатних сімей, ДБСТ та опікунів.

СОС Дитячі Mістечка — недержавна благодійна організація, що понад 18 років в Україні допомагає дітям-сиротам та сім'ям з дітьми, що опинились у складних життєвих обставинах або мають ризик потрапити в цю категорію. За цей час більше 100 000 дітей та дорослих отримали підтримку від фонду. Вони є частиною міжнародної федерації SOS Kinderdorf, яка представлена у 137 країнах світу та має 72-pічний досвід роботи з дітьми, позбавленими батьківського піклування, та родинами у кризі.

Організація прагне дізнатись, з якими труднощами стикаються сім’ї, чого наразі їм бракує, хто їм допомагає або навпаки - заважає. Це дослідження дозволить краще зрозуміти потреби альтернативних форм сімейного догляду. А значить – допомагати їм ще ефективніше. Результати опитування – СОС Дитячі Містечка оприлюднять уже у найближчі місяці. Ці результати стануть основою для рекомендацій, що будуть використовуватися як у громадах, так і на загальнодержавному рівні – для запровадження послуг і змін у законодавстві. 

Опитувальник – за посиланням: http://cutt.ly/XNYmJuo

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь