A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Повідомлення

Дата: 17.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 2293

Повідомлення

 

Відповідно до ст.37 Закону України «Про бджільництво» та п.7.1.2. Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб і отруєнь бджіл Затвердженою Наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини України №9 від 30.01.2001 року Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки повідомляє, що в період з «20» червня 2022 року по «ЗО» червня 2022 року будуть здійснюватись обробки посівів соняшника на території Поворської ОТГ (в с. Поворськ).

У випадку неможливості проведення обробок через погодні умови, у зазначений строк, кінцева дата обробки буде переноситись на відповідну кількість днів протягом яких неможливо було здійснювати обробку (цю інформацію можна уточнити в останній день запланованої обробки за номером телефону зазначеним нижче).

Обробки будуть проводитись наземними штанговими обприскувачами дрібно крапельним розпиленням. Препарати які будуть застосовуватися:

Сульфат магнію (М§804) - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих та ручних – не потребує).

Грінфорт 19:19:19 - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників па оброблені площі для проведення механізованих та ручних робіт – не потребує).

Карбамід - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих та ручних робіт - не потребує).

Венон - (класифікація ВООЗ 4 клас небезпечні. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт - 3 доби, для ручних робіт -7 діб).

Авангард Бор - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт - 3 доби, для ручних робіт -7 діб).

Авангард Соняшник - (класифікація ВООЗ: III клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт - 3 доби, для ручних робіт 7 діб).

Амістар Голд - (класифікація ВООЗ: II клас небезпечності. Строки виходу працівників на оброблені площі для проведення механізованих робіт - 3 доби, для ручних робіт -7 діб).

          Просимо здійснити оповіщення усіх пасічників, та інших осіб яких це може стосуватися, які знаходяться на відстані до 10 кілометрів від оброблюваних площ про заплановану обробку полів, а також вивісити це оголошення в загальнодоступних місцях на території селищної ради.

У випадку наявності додаткових запитань звертатись за телефоном +380673612528.

                                                                          
Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь