Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 23.02.2022 11:30
Кількість переглядів: 607

 

Фото без опису

Повідомляю Вас про те, що на території авіаційного полігону (військова частина А1547) у період 24-26 лютого 2022 року будуть проводитися навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) в день та вночі. У відповідності до Настанови з полігонної служби Повітряних Сил Збройних СилУкраїни, затвердженої наказом Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України №318 від 29.08.07 – територі яавіаційного полігона є забороненою зоною для населення і осіб, що не мають прямого відношення до його роботи.

Вхід та в’їзд на територію авіаційного полігона КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ. Межі полігона встановлюються шлагбаумами і попереджувальними покажчиками з написами: “ НЕБЕЗПЕЧНО! ТЕРИТОРІЯ ПОЛІГОНУ! ПРОЇЗД І ПРОХІД СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!” .

Незважаючи на неодноразові звернення з боку командування авіаційного полігона до органів місцевого самоврядування, проведення роз’яснювальної роботи серед населення, на територію авіаційного полігона продовжують потрапляти люди, шо не мають прямого відношення до роботи на ньому.

Прошу Вас провести роз’яснювальну роботу з працівниками установи, учнями (збори, виступи, попередження, розміщення оголощень та інще) про заборону: перебування на території авіаційного полігону сторонніх осіб, що не мають прямого відношення до роботи на ньому.

З повагою, ТВО командира військової частини А1547        Руслан ЧОРНИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь