A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Не меркне пам'ять про героїв

Дата: 22.09.2021 12:54
Кількість переглядів: 1612

         Фото без опису

           Прийміть щирі вітання з нагоди свята – Дня партизанської слави!

22 вересня ми з вдячністю і любов’ю вшановуємо колишніх партизан і підпільників, усіх, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою з фашистськими окупантами.

На тернистому шляху підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України. Це гірка історична правда. Але їхня жертва, принесена в ім'я свободи нашого народу та майбутніх поколінь, не була марною. Ми пам'ятаємо і шануємо Ваш подвиг, дорогі ветерани.

Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини Ви довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.

З метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Великої Вітчизняної війни сьогодні в Поворській публічній бібліотеці була проведена година пам'яті " Герої тривожних світанків" за участі учнів 7 кл. Поворського ліцею під керівництвом педагога-організатора -  Валентини Василівни Бубулас та директора бібліотеки -  Сухацької Віри Іванівни.

Віра Іванівна ознайомила присутніх з літературою, де згадані подвиги партизан, які проживали на території нашої громади, а Валентина Василівна розповіла захоплюючі історії про підпільну боротьбу з фашистами односельчан-партизанів.

На заході були присутні: заступник голови Ковельської РДА -

Красносельський Дмитро Валерійович, голова Поворської ТГ - Інна Бондарчук та директор Центру надання соціальних послуг - Валентина Петрівна Дорошко.

До обеліску Слави були покладені живі квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Гості висловили сердечне спасибі героям, хто дав нам  можливість жити у вільній країні, виховувати дітей, будувати нові перспективи. Побажали всім здоров’я, достатку та щастя на многії літа.

Нехай над нами буде завжди мирне небо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь