Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

День знань в Поворській громаді

Дата: 01.09.2021 12:46
Кількість переглядів: 1444

     Фото без опису

Шановна громадо! Дорогі учні, шановні батьки, вчителі!

Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового начального року!

З особливим почуттям вдячності я звертаюся до наших вчителів, вихователів, викладачів, чия самовіддана праця викликає глибоку повагу всього суспільства. Інноваційні напрямки діяльності педагогів у галузі підвищення якості освіти, інформатизації навколишнього середовища, розвитку міжнародного співробітництва заслуговують на особливу увагу.

Дорогі друзі! Сердечно вітаю вас з початком навчального року, бажаю всім міцного здоров'я, терпіння, творчих успіхів у всіх ваших справах на благо нашої країни.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи, де починається дорога в майбутнє, де підкорюються нові вершини знань, де зустрічають добрих і надійних друзів та досягають омріяної мети…

Наші першокласники, які вперше переступлять поріг школи, отримали набори шкільного приладдя від "Благодійного фонду МХП-Громаді" та підприємства "МХП-БАФФАЛО", яке провадить свою діяльність у населених пунктах Поворської ТГ. Там є все необхідне, щоб знання було до душі: альбом для малювання, олівці, термос, ланчбокс, лінійка, сумка для взуття.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Щиро бажаю усім школярам цікавих уроків, бажання вчитися і пізнавати, бути допитливими, не боятися труднощів, вірити у власні сили, і звичайно ж, перемог! Усім учителям натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві. Усім батькам віри у своїх дітей, у їх щасливу долю.

З днем знань!

З повагою, сільський голова Інна Бондарчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь