A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

«Розквітай же, Україно, рідна земле, матінко моя!»

Дата: 25.08.2021 09:34
Кількість переглядів: 1387

«Розквітай же, Україно, рідна земле, матінко моя!» - таким був лейтмотив цьогорічного урочистого заходу з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-річчя незалежності України, що відбувся в центральній садибі Поворської територіальної громади за участі представників органів місцевого самоврядування, місцевих установ, організацій та жителів громади.

Ось уже 30 років, як ми маємо власну державу, де плекаємо рідну мову та традиції, а також вільно шануємо державні символи, що є маркерами національної самоідентичності. Незалежність є найціннішим скарбом українців, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Чергова річниця Незалежності – це нагода згадати всіх, хто ціною власного життя виборював нам мирне майбутнє. Тож скорботною хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У виступах ведучих заходу Олени Ткачук та Олени Михалевич звучали віршовані рядки та проза про велич і красу української держави, її історію і сьогодення.

З вітальним словом до жителів громади звернулася сільський голова Інна Бондарчук, яка зауважила, що наша країна йде важким шляхом, але у правильному напрямку і все в Україні буде добре, бо вона багата щирими, працьовитими та відважними людьми.

З нагоди Дня незалежності України Інна Петрівна побажала усім жителям громади міцного здоров’я, щедрої долі та добра, аби у кожній родині панували злагода і достаток, а над Україною - мир!

Зі словами святкових вітань звернулася до присутніх начальник відділу культури та спорту Ковельської РДА Тетяна Матяшук. Вона побажала жителям нашої громади побільше світлих та сонячних днів, радості та благополуччя родинам.

Впродовж урочистостей найкращі мистецькі колективи громади, а також окремі виконавці подарували присутнім тематичний святковий концерт, а ще неповторні враження та мега позитивні емоції.

Жителі громади радо зустрічали оплесками та щирими посмішками артистів з усіх населених пунктів Поворської ТГ, Поворської дитячої музичної школи та учнів Поворського ліцею, котрі своїми запальними танцями довершили неповторну атмосферу святкового дійства.

Гості та учасники свята могли насолодитися вишуканими фотозонами, де створили сотні незабутніх світлин на згадку. А наймолодші наші розважалися на дитячих атракціонах.

Ну ось, свято завершилось, залишивши по собі позитивні враження та яскраві світлини, які пропоную усім до перегляду.

Висловлюємо щиру подяку спонсорам за матеріальну допомогу у проведенні заходу:

1. ТОВ «МХП-Баффало»

2. Фермерське господарство «Вест-аго-продукт»

3. Смітюх Іван Вікторович

4. Зубрицький Генадій Леонтійович

5. Колодко Лілія Анатоліївна

6. Дерев`янчук Аліна Віталіївна

7. Гриценюк Лариса Ростиславівна

8. Демчук Микола Терентійович

9. Корнійчук Анатолій Авакумович

10. Копанчук Володимир Миколайович

11. Мартинюк Олена Степанівна

12. Ващук Олег Сергійович

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗ повагою, директор Центру культури та дозвілля Поворської ТГ Оксана Ліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь