A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Привітали ветерана з 95-річчям

Дата: 13.05.2021 12:15
Кількість переглядів: 2573

Багато випробувань і війн випадало на долю української землі, але у всі часи знаходилися герої, які ставали на її захист. Захисник Батьківщини – звучить гордо! Це звання для мужніх, відчайдушних людей, які готові заради миру і благополуччя своєї рідної землі пожертвувати найдорожчим – життям.

Сьогодні, 12 травня 2021 року, жителька села Луківка Оставська Ганна Степанівна відзначила свій поважний ювілей - 95-річчя.

До вітань великої родини ювілярки приєднались в цей день численні гості. Привітати з ювілеєм, подякувати за нелегкий життєвий шлях та мудрість, висловити свою шану та повагу завітали заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, радник голови районної ради Іван Тусь, начальник управління соціального захисту населення Ковельської райдержадміністрації Олена Давидович, голова ветеранської організації Валентина Січкар, голова ветеранської організації с. Козлиничі Галайдюк Галина Олексіївна та директор Будинку культури с. Козлиничі Яцук Лариса Володимирівна.

У вітальній адресі відзначена багаторічна, невтомна праця, працелюбність і наполегливість ювілярки, а також її багатолітній досвід, гідний наслідування молодим поколінням. На адресу Ганни Степанівни звучали щирі привітання:«На Вашу долю випали складні повоєнні роки. Низько вклоняємось та висловлюємо Вам сердечну вдячність за Вашу самовіддану працю, людяність та доброту. Бажаємо Вам міцного здоров'я, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші онуки та правнуки, хай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя!», – наголосив у своєму вітальному слові заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло.

В знак пошани та вдячності ювілярці вручили грамоту районної ради, районної державної адміністрації, та подарунок. Всі присутні подарували іменинниці ще багато теплих і зворушливих привітань.

З повагою директор Центру                   Оксана Ліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь