A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Пам'ять про тих, хто переміг фашизм та встановили мир на нашій землі!

Дата: 11.05.2021 10:34
Кількість переглядів: 1686

Фото без опису

Скільки б не минуло років, 9 травня завжди лишиться у пам’яті народу як найсвітліший та найвеличніший день – день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни, день беззаперечної перемоги над нацизмом, ми ніколи не забудемо, якою ціною вона дісталася нашій Батьківщині.

9 травня в Поворській громаді в цей день згадували всіх, чиє життя забрала війна, низько вклонились та вшанували ветеранів, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

76-у річницю від Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні традиційно відзначили у Поворській громаді покладанням квітів до Обелісків Слави та пам’ятників загиблим односельчанам, вшанували світлу пам’ять тих, хто поліг в бою, помер від фронтових ран, тих, чиє життя безжально відібрала війна. Схилили голови перед загиблими воїнами у Другій світовій війні та воїнами, які обороняли й боронять територіальну цілісність України. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Пізніше сільський голова – Інна Петрівна Бондарчук, заступник сільського голови – Никитюк Михайло Петрович та секретар сільської ради – Самчук Світлана Степанівна відвідали кожного ветерана, що проживає на території Поворської сільської ради та вручили їм продуктові набори.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуНизький уклін та шана усім ветеранам, дітям війни, колишнім в’язням концтаборів, військовополоненим та остарбайтерам. Вічна Слава Героям! Вдячні нащадки ніколи не забудуть велич подвигу поколінь, які перемогли фашизм та встановили мир на нашій землі!

З повагою директор Центру культри та дозвілля              Оксана Ліщук           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь