A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг

Дата: 07.04.2021 15:23
Кількість переглядів: 1654

07 квітня 2021року о 13.00 год. у приміщенні Поворської сільської ради відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали українські та шведські експерти Програми «U – LEAD з Європою», яка являється міжнародною програмою, що фінанасується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу та його країнами – учасниками: Німеччиною, Швецією, Данією та Естонією.

У новоствореному Центрі надання адміністративних послуг буде надаватись більше 100 послуг для близько 5 тисяч мешканців нашої територіальної громади. У Центрі працює 4 фахівці, які пройшли навчання за спеціально розробленою українськими та шведськими експертами програмою. Центр надання адміністративних послуг доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнане дитячим куточком.

До вітальної промови було запрошено Поворського сільського голову Інну Петрівну Бондарчук. Вона щиро подякувала всім, хто долучився, доклав чимало зусиль до створення ЦНАПу. Висловила глибоку вдячність представникам Програми «U –LEAD з Європою» за підтримку ідей та задумів з розвитку Поворської громади, за практичну допомогу по втіленню їх в життя. Інна Петрівна побажала нашій громаді процвітання, а її жителям – здоров’я, благополуччя, і щоб таких моментів у нас було якомога більше.

На церемонії відкриття були присутні гості, яким було надано почесне право перерізати святкову стрічку:

- Голова Ковельської районної ради - Шворак В’ячеслав Петрович,

- Голова Ковельської районної державної адміністрації – Черен Ольга Миколаївна,

- Начальник головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області – Філіпчук Петро Васильович,

- Начальник відділу обслуговування громадян №6 Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області – Киричук Світлана Сергївна.

 

Вони привітали громаду з відкриттям Центру адміністративних послуг і зазначили, що безсумнівно, це новий крок у розвитку Поворської громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів.

З урахуванням карантинних обмежень, керівник Центру – Тетяна Книш провела невеличку екскурсію, ознайомила всіх із умовами, які створено для працівників та відвдувачів Центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь