A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Вітали з ювілеєм Євгенію Карпівну Савчук.

Дата: 04.11.2020 14:09
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Під керівництвом Євгенії Карпівни артисти неодноразово підкорювали районну та обласну сцену. Гордістю Поворського Будинку культури був 100-голосий хор, яким керувала невеличка, тендітна, талановита жіночка - художній керівник Євгенія Карпівна Савчук (Потарську).

Коли відкривалася сцена, зал де не було і голці впасти, завмирав у захваті. Глядачі були зачарованні піснями. Але ніхто не здогадувався, який це нелегкий труд, скільки сили, здоров’я, терпіння, потрібно було вкласти, щоб добитися такого звучання хору. Скільки масових заходів, концертів проведено в сільському Будинку культури!

Під керівництвом ювілярки працював і драматичний гурток. Поворчани по цю пору згадують чудові вистави. Уже давно пішов у засвіти коханий чоловік Анатолій. Смуток тривоги компенсується успіхом дітей і веселим щебетанням онуків. Коли щасливі діти, коли здорові та веселі онучата -  і її душа співає.

Доля подарувала Євгенії троє дітей і п’ятеро онуків. Ювілярка відноситься до тих людей, спокій яким тільки сниться. Євгенія Карпівна, організатор і керівник чудового церковного хору. Вона вірна і незрадлива подруга, завжди готова до взаємовиручки і допомоги. Вона турботлива мама, любляча бабуся, розсудлива теща і свекруха. Вона поет і музикант від Бога. А ще вона - щира українка, закохана в своє рідне село Озерне, в нашу Україну. Євгенія Карпівна заряджає позитивною енергетикою, оптимізмом всіх навколо себе і тому, напевне, й залишається такою молодою  гарним взірцем Жінки та просто Людини.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Працівники Центру культури та дозвілля Поворської сільської ради та дитячої музичної школи під керівництвом Оксани Ліщук і Володимира Гриценюка подарували ювілярці святковий концерт.

Шановна Євгеніє Карпівно, щиро вітаємо Вас з ювілеєм! Нехай Господь дарує Вам довгі роки життя, міцне здоров’я, радість, родинний затишок, здійснення всіх планів та мрій! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь