A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Вітаємо з Днем захисників України та храмовим престольним празником - Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2020 08:39
Кількість переглядів: 978

Шановна громадо, дорогі Повурчани та гідні захисники України!

З нагоди храмового престольного празнику Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України прийміть найщиріші побажання!

Фото без опису

Українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Це світле свято завжди духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на нашій землі. Тож вітаю Вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та всім серцем бажаю жити в світі, де панує любов і править доброта, бажаю ніколи не стикатися з ненавистю і зрадою, бажаю від кожного прожитого дня залишати для душі радість і надію на краще. Нехай Пресвята Діва зберігає Вас і Ваші родини від усякого лиха.

Сьогоднішній день також було проголошено Днем захисників України та Днем українського козацтва. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. На Сході нашої держави триває збройний конфлікт, що вже сьогодні забрав життя тисяч кращих синів України.

Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави.  

Тож у цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України та подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я і довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. 

Бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили! Нехай Божа милість допомагає Вам у Ваших щоденних турботах, а це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові!

З повагою заступник сільського голови  Михайло Никитюк  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь