A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2020 11:04
Кількість переглядів: 801

                 

                   14 лютого 2020 року в Поворській публічній бібліотеці відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

    До проведення концертної програми долучилися працівники структурних установ Центру культури та дозвілля Поворської ОТГ, дитячої музичної школи, учні ОЗСО «Поворський ліцей», директор Поворської публічної бібліотеки - Віра Іванівна Сухацька.

            15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянських військ з республіки Афганістан закінчилася страшна за своїми втратами і довга війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом. Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни. Окрім Афганістану українці несли службу в Лівані, Угорщині, Єгипті, Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Вони з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності. В цій безглуздій війні в Афганістані загинув житель с. Козлиничі – Оксенюк Сергій Іванович.

   У знак людської пам’яті та пошани сільський голова Поворської ОТГ - Сергій Семенюк, начальник соціально-гуманітарного відділу – Світлана Сільчук та в.о. старости Микола Літвинчук відвідали Галину Костянтинівну та Івана Никоноровича – батьків воїна-інтернаціоналіста, а згодом схилили голови на його могилі та поклали живі квіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь