A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Традиційно щороку на першу неділю листопада припадає професійне свято - День працівників соціальної сфери.

Дата: 01.11.2019 10:46
Кількість переглядів: 688

    1 листопада за ініціативи сільського голови Сергія Володимировича Семенюка та директора центру надання соціальних послуг Поворської сільської ради Валентини Петрівни Дорошко, завдяки професійно організованій роботі директора комунальної установи «Центр культури та дозвілля» Оксани Вікторівни  Ліщук,  директора дитячої музичної школи с.Поворськ Володимира Леонідовича Гриценюка відбувся урочистий захід присвячений Дню працівників соціальної сфери.

    В цю прекрасну осінню пору, коли природа дарує нам свої осінні чари, прихорошує сади й ліси різнобарв’ям жовтогарячих кольорів, усі побажали, щоб таким же барвистим і квітучим був  кожен прийдешній день, щоб у  житті було побільше теплих та ясних днів, а осінні затяжні дощі обходили тридесятою дорогою.

    В роботі соціального працівника ключовим словом є «допомога». Допомога ветеранам війни та праці, учасникам бойових дій, інвалідам, одиноким громадянам, пенсіонерам,  дітям-сиротам, дітям з «проблемних» сімей, людям з обмеженими фізичними можливостями та особам, які опинились в складних життєвих обставинах.  Оформлення і надання пенсій, встановлення пільг та субсидій,  бути в потрібну хвилину поруч, підтримати і вселити віру в завтрашній день – не просто професійне гасло, а  життєвий принцип кожного, хто надає соціальні послуги громадянам  – це лише неповний перелік послуг, які надають соціальні працівники.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь