Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

В Поворській ОТГ відзначили День захисника України

Дата: 10.10.2019 17:00
Кількість переглядів: 1106

14 жовтня,  у день Покрови Пресвятої Богородиці, ми відзначаємо чи не одне з найголовніших державних свят – День захисника України, яке започатковане п'ятим президентом України Петром Порошенком з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України.

Відзначення Дня захисника України в Поворській ОТГ відбулося 10 жовтня 2019 року в актовій залі Опорного закладу загальної середньої освіти «Поворський ліцей Поворської сільської ради Волинської області».

Участь у святкових заходах взяли сільський голова Поворської сільської ради Сергій Семенюк, командир військової частини А1547 Олександр Балтян та запрошені учасники АТО/ООС Поворської громади.

Перед початком урочистої частини гості та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам’ять борців за волю та незалежність України, а учні закладу освіти поклали квіти до могили загиблого, під час проведення антитерористичної операції на сході країни,  Миколи Яворського.

У вітальному слові сільський голова Сергій Семенюк побажав земних благ та миру в Україні, висловив слова подяки за мужність і патріотизм усім, хто пройшов жорстоке пекло російсько-української війни та співчуття родині загиблого односельчанина Миколи Яворського.

Також з нагоди Дня захисника України учасникам АТО було вручено відзнаки Президента України «За участь у антитерористичній операції».

Урочисті заходи пройшли у дусі патріотизму, любові до України та віри у мир на нашій землі.

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь