A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

День працівників освіти в Поворськії ОТГ

Дата: 04.10.2019 10:52
Кількість переглядів: 1065

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. В 2019 році 06 жовтня Україна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли заклади освіти майорять осінніми квітами і розквітають посмішками учнів та педагогів.

В Поворській ОТГ таке свято відбулося напередодні – 03 жовтня.

В актовій залі Опорного закладу середньої освіти «Поворський ліцей Поворської сільської ради Волинської області», де зібрався весь педагогічний колектив та працівники закладів загальної середньої освіти Поворської сільської ради, на честь високої професії та її володарів, педагогів, які є незмінними інтелігентами та сіячами добра і знань, а також усіх тих, хто знайшов своє покликання в сфері освіти звучали найкращі побажання та музичні вітання від працівників Поворської дитячої музичної школи і  Центру культури та дозвілля.

З найкращими побажаннями до присутніх звернувся сільський голова Сергій Семенюк, який висловив слова подяки за неоцінний внесок педагогів у розвиток суспільства та їх заслуги в процесі якісної освіти на всіх рівнях.

Начальник соціально-гуманітарного відділу Поворської сільської ради Світлана Сільчук у вітальному слові зазначила, що професія вчителя є найкращою з професій, найвідповідальнішою і найбільш необхідною для суспільства. Світлана Володимирівна побажала освітянам щасливої долі, родинного затишку, благополуччя і добра.

Одним з приємних моментів святкування було нагородження кращих педагогів та працівників освіти Поворської ОТГ.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління грамотами Поворської сільської ради були нагороджені: Федік Валентина Володимирівна, Андрусик Людмила Володимирівна, Сінчук Наталія Миколаївна, Заєць Інна Володимирівна, Демчук Юлія Сергіївна.

Також за сумлінну працю та зразкове виконання посадових обов’язків були нагороджені: Пахольчук Леонід Олександрович, Книш Людмила Дмитрівна, Павлючик Володимир Іванович та Оксенюк Світлана Іванівна.

Проте, педагогів ЗЗСО Поворської сільської ради відзначили не лише на місцевому рівні, а й на обласному – подякою управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА була нагороджена Туревич Валентина Василівна, вчитель історії ОЗСО Поворський ліцей.

«Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю пізнає смак щастя», – на завершення урочистостей побажала колегам в. о. директора ОЗСО Поворський ліцей Олена Левчук

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь