A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

У Поворській громаді пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля

Дата: 27.09.2019 14:13
Кількість переглядів: 1459

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Саме такими є працівники Дошкільного навчального закладу с. Поворськ, яких напередодні професійного свята, Всеукраїнського дня довкілля, прийшли привітати сільський голова Поворської сільської ради Сергій Семенюк та начальник соціально-гуманітарного відділу Світлана Сільчук.

Сергій Семенюк у вітальному слові побажав працівникам ДНЗ с. Поворськ великого терпіння, мудрості і сімейного благополуччя.  Висловив слова вдячності за нелегкий труд –  навчання і виховання підростаючого покоління. Він зазначив, що саме дошкільний вік є одним з найбільш відповідальних і важливих періодів формування особистості, важливе місце у якому займає саме вихователь. Від професіоналізму, вихователів, їх уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить наше майбутнє.

З найкращими побажаннями  на адресу вихователів, кухарів, медичних сестер, помічників вихователів звернулися начальник соціально-гуманітарного відділу Світлана Сільчук та завідувача ДНЗ «Сонечко» Олена Ковальчук.

Свято продовжилося концертною програмою від працівників Центру культури та дозвілля Поворської сільської ради та Поворсьокї дитячої музичної школи, які дарували працівникам дошкільної освіти позитивні емоції, теплі та щирі слова, що возвеличують професію вихователя. Вихованці дошкільного навчального закладу, що були присутні на урочистостях, додали особливо неповторної атмосфери та підтвердили високе покликання професії вихователя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь