A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Поворської сільської ради

Дата: 30.08.2019 13:40
Кількість переглядів: 804

«Впровадження освітньої реформи у ЗЗСО Поворської  сільської ради» саме такою була тема серпневої конференції педагогічних працівників закладів освіти Поворської  об’єднаної територіальної громади, яка відбулася в Опорному закладі загальної середньої освіти «Поворський ліцей Поворської сільської ради Волинської області».

 

Захід відбувся за участі сільського голови Поворської сільської ради Семенюка Сергія Володимировича, начальника соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Поворської сільської ради Сільчук Світлани Володимирівни, а також керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Поворської сільської ради.

 

Роботу учасників конференції розпочав Сергій Семенюк:

 – Впродовж останніх років мережа закладів загальної середньої освіти формується в непростих умовах. Велика робота була зроблена щодо якісної оптимізації та реорганізації мережі, яка продиктована вимогами часу та впровадженням освітньої реформи.

Також він наголосив, що протягом останніх двох років за рахунок реалізації  проектів по виконанню ремонтних робіт та впровадження освітньої реформи  значно покращилася матеріально-технічна база закладів освіти та стан їх приміщень.

Сільчук Світлана Володимирівна  у своїй доповіді «Про підсумки роботи закладів освіти у 2018-2019 навчальному році та основні завдання на 2019-2020 навчальний рік» проаналізувала роботу закладів освіти щодо впровадження Концепції «Нова українська школа», досягнень учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та результати ЗНО-2019.

До співдоповіді була запрошена завідувач ДНЗ с. Поворськ Ковальчук Олена іванівна, яка представила учасникам конференції роботу дошкільного закладу щодо впровадження інноваційних технологій в сучасній дошкільній освіті.

Про впровадження концепції Нової української школи доповіла вчитель початкових класів ОЗСО Поворський ліцей Костевич Тетяна Петрівна.

Заступник директора з навчально-виховної роботи ОЗСО Поворський ліцей Левчук Олена Миколаївна презентувала опорний заклад загальної середньої освіти як інструмент підвищення якості  та ефективності освіти.

По закінченню серпневої педагогічної конференції за підсумками 2018-2019 навчального року було нагороджено кращих педагогічних працівників закладів освіти Поворської сільської ради.

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь