A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поворська громада
Волинська область, Ковельський район

Поворчани відзначили День села та День Незалежності України

Дата: 25.08.2019 08:36
Кількість переглядів: 670

Вже вкотре, 24 серпня у День Незалежності України поворчани відзначають День села і водночас святкують День народження країни.

О 10.00 год на території місцевого стадіону уже людно – любителі футболу змагаються за Кубок з міні-футболу присвячений Дню Незалежності України, значною була і підтримка футбольних команд.

Найвизначніші події Поворська та його мешканців розкрила інформаційна виставка: «Земля, де маю щастя жити», біля якої жителі села згадували минуле і раділи сьогоденню.

Урочиста частина святкування зібрала усіх жителів та гостей села біля головної сцени свята, де з вітальним словом до громади звернувся Сергій Володимирович Семенюк. Сільський голова побажав учасникам святкування сімейного благополуччя, миру і процвітання Україні, подякував усім військовим, які захищали і захищають територіальну цілісність країни. Також, Сергій Семенюк нагородив учасників АТО у Донецькій та Луганській областях Відзнаками Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Привітали учасників святкування і почесні гості: перший заступник голови Ковельської районної ради Олексанр Сергійович Пасенковський, начальник відділу культури Ковельської районної державної адміністрації Матяшук Тетяна Іванівна та представник благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Після концерту була проведена лотерея, головним призом якої був телевізор від благодійного фонду «Патріоти Волині». Кошти вилучені за лотерейні білети будуть передані на лікування жителя села Козлиничі, Хвищука Матвія.

Продовжувалась робота і спортивних секторів. Поворські силачі мали змогу позмагатися з армреслінгу, метання колоди та гирьового спорту, а красива половина людства – метання ядра. По закінченню спортивних змагань переможців нагородили грошовими преміями.

Поряд з усіма святкуваннями за спонсорські кошти ТОВ «БАФФАЛО» була проведена розважальна програма для наймолодших від агенції «Happy».

Усіх відпочиваючих пригощали смачним кулішем, картоплею, ковбасами та рум’яними пиріжками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь